Ασύγκριτα επιβλητικό Hyundai Santa Cruz SUV

Το Hyundai Santa Cruz είναι με διαφορά το πιο σπορ σχεδιαστικά pick up που κυκλοφορεί, αν και οι Κορεάτες επιμένουν να μην το χαρακτηρίζουν ως τέτοιο. Πολλά μοντέλα της κατηγορίας έχουν SUV βασισμένα πάνω τους, όπως τα Toyota Fortuner (με βάση το Hilux), Isuzu MU-X (με βάση το D-Max) και Nissan X-Terra (με βάση το Navara).

Ο ψηφιακός καλλιτέχνης Kelsonic φαντάστηκε πώς θα μπορούσε να είναι η αντίστοιχη έκδοση του Santa Cruz, με το τελικό αποτέλεσμα να βρίθει επιβλητικότητας. Ειδικά σε μαύρο χρώμα και με aftermarket ζάντες (τουλάχιστον 21 ιντσών όπως φαίνονται), συν τη χαμηλωμένη απόσταση απόσταση από το έδαφος, δημιουργείται ένα αυτοκίνητο έτοιμο για πρωταγωνιστής σε ταινία δράσης ως υπηρεσιακό του FBI! Το υπολογιστικό πρόγραμμα έχει κάνει θαύματα, σχηματίζοντας γραμμές που κάλλιστα θα μπορούσαν να αφορούν μοντέλο παραγωγής.

Στο πίσω μέρος έχει ενσωματωθεί τέλεια κάλυμμα για την καρότσα, μετατρέποντας το Santa Cruz όχι απλά σε SUV, αλλά και σε ιδιαίτερα δυναμικής σχεδίασης. Πολύ όμορφη πινελιά και η διακριτική αεροτομή στο φινίρισμα της οροφής. Φανταστείτε αυτό το σχήμα με τον κινητήρα της κορυφαίας έκδοσης του Santa Cruz: 2.5 λίτρα τούρμπο, 275 άλογα και 420 Nm, 8άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης HTRAC. Ακόμα καλύτερα, γιατί Χριστούγεννα έρχονται εξάλλου, φανταστείτε το με τον 3.3 twinturbo V6 των 370 ίππων από κάποιο Genesis.

Get it on Google Play Download on the App Store