Δείτε τη μελλοντική Mercedes-AMG A 45 Sedan

Κάπως έτσι οραματίστηκε ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi Design την καινούρια Mercedes-AMG A45 Sedan μετά την παρουσίαση της βασικής A-Class Sedan (στη μακριά LWB έκδοση) που παρουσιάστηκε στα πλαίσια της έκθεσης του Πεκίνο.

Δείτε ακόμη: Νέο VW GOLF GTI TCR

Η νέα A-Class Sedan αντλεί έμπνευση από το πρωτότυπο Concept A το οποίο παρουσιάστηκε το 2017, έχοντας αιχμηρές γραμμές, σπορτίφ προφυλακτήρες και γνώριμα φώτα από τα πρόσφατα μοντέλα της εταιρίας όπως η νέα CLS.

Έχοντας ισχυρούς αντιπάλους όπως το Audi RS3 και η νέα BMW M2 Competition , η καινούρια A45 AMG θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, την hatchback και για πρώτη φορά την sedan. Όπως ανακοίνωσε το αφεντικό του τμήματος Mercedes-AMG Tobias Moers, ο δίλιτρος τετρακύλινδρος κινητήρας turbo θα αποδίδει εύκολα περισσότερους από 400 ίππους δημιουργώντας σπαζοκεφαλιά στους ανταγωνιστές της. Χάρη στην απόδοση αυτή και σε συνδυασμό με την τετρακίνηση οι επιδόσεις για το 0-100 χλμ./ώρα θα είναι κοντά στα 4,0 δλ. κάνοντας την σπουδαίο αντίπαλο του RS3 και του επόμενου Focus RS.

Στα πλαίσια της σχεδίασης ο X-Tomi Design άντλησε έμπνευση από τα υπόλοιπα AMG μοντέλα με τις τεράστιες μαύρες ζάντες και τους μεγάλους αεραγωγούς στον εμπρός προφυλακτήρα να δίνουν ένα άγριο τόνο στο σύνολο. Σήμα κατατεθέν και εδώ, οι λεπτομέρειες όπως η μαύρη οροφή και οι μαύροι καθρέπτες.

Διαβάστε επίσης: BMW M2 Competition με αγωνιστικά αξεσουάρ

Η νέα Mercedes-AMG A45 αναμένεται να παρουσιαστεί το 2019 οπότε και θα δούμε πόσο κοντά έπεσε ο X-Tomi στη σχεδιαστική του πρόσβαση.

Get it on Google Play Download on the App Store