Δείτε το νέο Tarraco της SEAT (+video)

Ένα νέο βίντεο δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της SEAT στο Twitter το οποίο μας δείχνει εν μέρει τη σκεπαστή σιλουέτα του νέου μεγάλου SUV, Tarraco που πρόκειται να παρουσιαστεί πριν το τέλος του χρόνου.

Διαβάστε επίσης: Κορυφαία ευρωπαϊκή έκθεση αυτοκινήτου μετράει απουσίες

«Τι συμβαίνει όταν ρωτάτε τα πάντα; Κάτι απίστευτα νέο», μας λέει ο τίτλος και στη συνέχεια το 49 δευτερολέπτων βίντεο παρέχει στους θεατές μια σειρά από παράξενες εικόνες σε συνδυασμό με μερικά αξιοσημείωτα στοιχεία όπως … μέρη του κινητήρα, ακροβατικά και μια γρήγορη εμφάνιση του νέου Tarraco που καλύπτεται από ένα πορτοκαλί πέπλο.

Παρόλο που το τελευταίο βίντεο δεν μας δίνει πολλές πληροφορίες γνωρίζουμε ότι το επερχόμενο SUV της SEAT θα βασίζεται στη γνωστή πλατφόρμα το ομίλου VW, την MQB2. Τη συγκεκριμένη πλατφόρμα χρησιμοποιούν τα γνωστά Skoda Kodiaq και το VW Tiguan Allspace. Κοινά θα είναι και τα μηχανικά μέρη, με τους κινητήρες TSI να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο νέο Tarraco. Μελλοντικά λέγεται ότι θα παρουσιαστεί και μια υβριδική έκδοση plug-in.

Το Tarraco θα είναι το πρώτο από τα έξι νέα μοντέλα που πρόκειται να παρουσιάσει η SEAT. Η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει όλα αυτά τα μοντέλα πριν από το 2020. Στα σχέδια της ισπανικής εταιρίας είναι η ανανέωση του Leon αλλά και ένα Coupe SUV.

Δείτε ακόμα: Καταστροφική η ηλεκτροκίνηση για περιβάλλον και… τσέπη;

Το νέο SEAT Tarraco θα εμφανιστεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο.

https://www.youtube.com/watch?v=jnKuBVwNm0A

Get it on Google Play Download on the App Store