Έρχεται με φόρα η νέα γκάμα της Subaru

Τις τελευταίες μέρες η επικαιρότητα έχει παραδόξως πολύ Subaru. Δεν μας έχουν συνηθίσει οι «Πλειάδες» σε σερί νέων, όμως τώρα έχουμε ακόμα ένα. Και πολύ σημαντικό, μάλιστα, με τη μορφή της νέας γκάμας μοντέλων της!

Δείτε ακόμα: Γνωρίζετε ότι η Subaru έχει περάσει από την F1;

Το Autoguide έφερε το ζήτημα στην επιφάνεια, λογικά μέσα από κάποια online πριβέ παρουσίαση της ιαπωνικής εταιρίας.

Στη φωτογραφία, βλέπουμε το οργανόγραμμα της Subaru μέχρι το 2023. Τόσο το BRZ, όσο κυρίως το WRX STI, επικυρώνεται πως θα συνεχίσουν να είναι κοντά μας. Το πρώτο από τα νέα μοντέλα, αναμένεται στις αρχές του 2021 και θα είναι το αδελφάκι του Toyota 86 (το Crosstrek έχει ήδη παρουσιαστεί). Λίγο μετά, θα ακολουθήσει το Forester 6ης γενιάς -όπου θα ντεμπουτάρει ο υπό εξέλιξη downsized boxer-, ενώ το φθινόπωρο του ίδιου έτους θα αποκαλυφθεί το επόμενο WRX.

Διαβάστε επίσης: Subaru Forester εκθέτει καθαρόαιμα off road (+video)

Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο στα χρονικά της φίρμας, θα λανσαριστεί την άνοιξη του 2022. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους θα εμφανιστούν τα νέα Legacy/Outback, με το φθινόπωρο του ’22 να σηματοδοτεί τη συνέχεια της παράδοσης του WRX STI (το οποίο θα διαθέτει τουλάχιστον 400 ίππους). Τέλος, η 6η γενιά Impreza και 3η Crosstrek (XV για εμάς) θα κάνουν πρεμιέρα στις αρχές του 2023.

Get it on Google Play Download on the App Store