Ford Focus έτρεχε με 703 χλμ./ώρα!

Το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στην Ιστορία, είναι η Bugatti Chiron Super Sport 300+. Η τελική της; 490,47 χλμ./ώρα. Η Bugatti έχει δηλώσει πως άνετα φτάνει στα 515 χλμ./ώρα, τη στιγμή που η Koenigsegg ανεβάζει τον πήχη στα 531 χλμ./ώρα με το Jesko Absolut. Αμφότερα δεν πιάνουν μία, μπροστά σε ένα ιταλικό Ford Focus που πιάστηκε να κινείται με 703 χλμ./ώρα!

Διαβάστε επίσης: Τα μαθηματικά μίλησαν: Εφικτά τα 531 χλμ./ώρα (+video)

Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στην πόλη Οφάνια, με μια γυναίκα να είναι πλέον η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ υψηλότερης τελικής στον πλανήτη! Επίτευγμα που ολοκλήρωσε όχι με κάποιο RS, ή έστω ST σαν της φωτογραφίας, αλλά με ένα οικογενειακό 1.6. Θα καταλάβατε προφανώς πως πρόκειται για σφάλμα του ραντάρ, το οποίο ωστόσο δεν εμπόδισε την αστυνομία από το να επικυρώσει κανονικότατα πρόστιμο 850 ευρώ, χρεώνοντας παράλληλα 10 πόντους ποινής στο δίπλωμα της οδηγού!

Δείτε ακόμα: Έτρεχε με 185 χλμ./ώρα γιατί τον «θέρισε»!

Η γυναίκα ζήτησε τη βοήθεια πρώην δημοτικού συμβούλου, προκειμένου να διεκδικήσει αποζημίωση. Προς το παρόν, δεν υπάρχει ενημέρωση αν το πρόστιμο έχει ακυρωθεί. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί με ένα Hyundai Accent στη Ρωσία, που είχε καταγραφεί να κινείται με 313 χλμ./ώρα. Αργοκαρούτα σε σχέση με το «αεριωθούμενο» Focus.

Get it on Google Play Download on the App Store