Φωτιά και λάβρα το Toyota GR Yaris σε κόκκινο

Το Toyota GR Yaris συνεχίζει να μας αφήνει με το στόμα ανοικτό, όχι μόνο με τις επιδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αλλά και με την εμφάνισή του.

Δείτε ακόμα: Πόσο κάνει το νέο Toyota GR Yaris 272 PS;

Στη συντριπτική πλειοψηφία των φωτογραφιών, βλέπουμε το κουπέ Yaris σε άσπρο χρώμα. Στις υπόλοιπες, το είχαμε δει με το καμουφλάζ της Gazoo Racing πριν την επίσημη παρουσίασή του. Και η σύγκριση με τον total black συνδυασμό που θαυμάσαμε πρόσφατα, έβγαλε πανηγυρικά νικητή το κατάμαυρο χρώμα. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα, που έχουμε την ευκαιρία να δούμε το hot hatch της Toyota ντυμένο στα κόκκινα.

Το «φλογερό» κόκκινο των φωτογραφιών ονομάζεται «Emotional Red» και όπως δηλώνει η ονομασία του, σκοπός του είναι η έξαψη των συναισθημάτων. Να «ανάψει τα αίματα» δηλαδή, κάτι που ούτως ή άλλως συμβαίνει όταν πατήσεις το γκάζι του GR Yaris. Να θυμίσουμε πως οι 261 ίπποι προέρχονται από τον ολοκαίνουργιο τρικύλινδρο 1.6 τούρμπο και καταλήγουν στους τέσσερις τροχούς, μέσω κλασικού 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου και του ηλεκτρονικά ελεγχόμενου συστήματος τετρακίνησης GR-FOUR. Τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε λιγότερο από 5,5 δλ. και η τελική περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 230 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: Πώς στέκεται το Toyota GR Yaris δίπλα στην Celica GT-Four;

Οπότε, αφού είδαμε και τα τρία χρώματα με τα οποία διατίθεται το ιαπωνικό «όπλο», ποιο προτιμάτε;

Get it on Google Play Download on the App Store