Η Hyundai επεκτείνει την εγγύηση λόγω κορονωϊού

Σε μια εξαιρετικά σημαντική κίνηση προχωράει η Hyundai, που επεκτείνει την εγγύηση σε 1,2 εκατομμύριο αυτοκίνητα λόγω κορωνοϊού.

Δείτε ακόμα: Έτσι θα είναι το Hyundai i20 N των 200 ίππων

Η επέκταση αφορά σε μοντέλα των οποίων η προγραμματισμένη συντήρηση εμπίπτει στο διάστημα Μαρτίου-Ιουνίου και αποσκοπεί στην διευκόλυνση ιδιοκτητών, καθώς σε πολλές χώρες του πλανήτη ισχύει περιορισμός της κυκλοφορίας ελέω πανδημίας. Παρόλο που οι αντιπροσωπείες και τα συνεργεία στις περισσότερες εξ αυτών λειτουργούν κανονικά, οι Κορεάτες θέλουν να απομακρύνουν το άγχος της μετακίνησης -τουλάχιστον για αυτό το θέμα- από τους ώμους των πληττόμενων.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Hyundai i30 N Line στο μικροσκόπιο (+video)

Το μέτρο αφορά συνολικά 175 χώρες στην υφήλιο, με τον διευθυντή των Υπηρεσιών After Sales της εταιρίας, Wonhong Cho, να δηλώνει πως «οι επεκτάσεις αυτές έχουν σκοπό την διασφάλιση της σωστής συντήρησης για τα αυτοκίνητα των πελατών μας, ακόμα και μέσα στην κρίση της πανδημίας. Θέλουμε να παραμένουν σπίτι και ασφαλείς, αλλά επίσης θέλουμε να είναι ασφαλή και τα αυτοκίνητά τους».

Όσον αφορά την ελληνική αγορά, η Hyundai Ελλάς, στοχεύοντας στην υποστήριξη των πελατών της που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην εξυπηρέτηση και επισκευή των οχημάτων τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, ανακοινώνει την επέκταση της 5ετούς χωρίς όριο χιλιομέτρων εργοστασιακής εγγύησης των οχημάτων τους που λήγει κατά το χρονικό διάστημα από 1ης Μαρτίου έως και 30ης Απριλίου 2020 μέχρι και το τέλος Μαΐου 2020 με απώτερο σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες της που αδυνατούν να επισκεφθούν κάποιο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του Δικτύου της κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Δείτε ακόμα: Συγκριτικό: VW T-Cross Vs Hyundai Kona

Με την προτροπή να ξεπεράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την πανδημία αυτή, η Hyundai Ελλάς και το Δίκτυο της Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Επισκευαστών θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να παρέχουν στους πελάτες τους την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης, ελαχιστοποιώντας την οποιαδήποτε δυσκολία ή πρόβλημα που πιθανόν παρουσιαστεί.

Get it on Google Play Download on the App Store