Και σε station wagon το Toyota GR Corolla

Η estate εκδοχή του Toyota Corolla μπορεί να φέρει τα αρχικά «TS», εκ του «Τouring Sports», ωστόσο οι Ιάπωνες ετοιμάζουν μια έκδοση αντάξια της παραπομπής στο «T Sport».

Το rendering του Spyder7 μας δείχνει πώς θα μπορούσε να είναι το Corolla που θα απευθύνεται στους πολύ ζωηρούς οδηγικά οικογενειάρχες, με τον χαρακτηριστικό εμπρός προφυλακτήρα του GR Yaris κατάλληλα προσαρμοσμένου, τις πλαϊνές ποδιές με κόκκινο σιρίτι (που συνεχίζει μέχρι το αεροδυναμικό σκέλος του πίσω προφυλακτήρα, όπου λογικά θα υπάρχει μονές «μπούκες» εκατέρωθεν του διαχύτη) και τις 19άρες ζάντες.

Κάτω από το καπό εξυπακούεται ότι πρωταγωνιστής θα είναι ο τρικύλινδρος 1.600άρης τούρμπο G16E-GTS, σε απόδοση τουλάχιστον εφάμιλλη με αυτή του Yaris. Ήτοι 261 ίπποι και 360 Nm ροπής, σε συνδυασμό με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης. Στην ψηφιακή απεικόνιση βλέπουμε την ονομασία «GRMN» (Gazoo Racing Masters of Nurburgring), ωστόσο η επίσημη ονομασία λογικά δεν θα απομακρυνθεί από το «GR» συνοδευόμενο από τον προσδιορισμό του αμαξώματος (GR Corolla Touring Sports). Προς το παρόν βέβαια, επίσημο δεν είναι τίποτα. Το χάτσμπακ GR Corolla αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2021, ευελπιστώντας σε συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας του GR Yaris και στρώνοντας το δρόμο για ολόκληρη την γκάμα των κορυφαίων Toyota, που θα ολοκληρωθεί από το λανσάρισμα των ανάλογων C-HR και Hilux.

Get it on Google Play Download on the App Store