Καρεκλάκι Rolls-Royce στην τιμή αυτοκινήτου!

Η αντίληψη των premium κατασκευαστών επί πολλών ζητημάτων διαφέρει από τα τετριμμένα. Για παράδειγμα, ένα καρεκλάκι που κανονικά κοστίζει 10 ευρώ αν προέρχεται από την Rolls-Royce, δεν γίνεται να μην είναι πολλαπλές φορές ακριβότερο.

Δείτε ακόμα: Έξτρα 2.500 ευρώ το ράδιο στα Tesla!

Η Cullinan είναι το SUV της εταιρίας-συνώνυμο της πολυτέλειας, πλασαριζόμενη ως η Rolls που πάει παντού. Και παρόλο που δεν πηγαίνει ολούθε, έχει πράγματι σεβαστές εκτός δρόμου δυνατότητες. Η αερανάρτηση, το σύστημα τετρακίνησης, τα ηλεκτρονικά συστήματα και ο twinturbo V12 των 6.75 λίτρων εξασφαλίζουν πως οι 2,6 τόνοι του αυτοκινήτου δεν θα σταματήσουν εύκολα. Με 571 ίππους και 850 Nm από τις μόλις 1.600 σ.α.λ. εξάλλου, η Cullinan μπορεί να διεκπεραιώσει με άνεση εκδρομικές αναζητήσεις στα περισσότερα τερέν.

Οι Άγγλοι γνωρίζουν πως μεγάλο μέρος από το πελατολόγιό τους, λατρεύει το ψάρεμα και το κυνήγι πάπιας. Δραστηριότητες που προϋποθέτουν χρήση καρέκλας. Τα γνωστά μας καρεκλάκια, που συνήθως κοστίζουν από 10 έως 30 ευρώ. Η Rolls-Royce προσφέρει δυο μικρά καθίσματα στη βάση της πόρτας του χώρου αποσκευών (ανοίγει σε δυο μέρη), αλλά κι ακόμα ένα, πτυσσόμενο κι αποσπώμενο, για χρήση μακριά από το αυτοκίνητο. Το Pursuit Seat διαθέτει μόνο ένα πόδι, κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ανθρακόνημα, μπαγιονέτα που χρησιμεύει για να ασφαλίζει σε γρασίδι και λάσπη, ενισχυμένη βάση με ενσωματωμένο φακό και δερμάτινη επένδυση για το κάθισμα.

Διαβάστε επίσης: Ο έξτρα εξοπλισμός των 443.000! (+video)

Οι δυνατότητες εξατομίκευσης περιλαμβάνουν μέχρι χρωματικό συνδυασμό του ανθρακονήματος με το δέρμα, ώστε να ταιριάζουν στη βαφή του αμαξώματος! Αλλά, ειδικά εφόσον μιλάμε για Rolls-Royce, όλα αυτά κοστίζουν. Το Pursuit Seat τιμάται στις 6.500 λίρες – ή 7.277 ευρώ! Όσο δηλαδή κοστίζει περίπου ένα μεταχειρισμένο δεκαετίας από την τριάδα Citroen C1/Peugeot 107/Toyota Aygo.

Get it on Google Play Download on the App Store