Mercedes-AMG A45 κατασχέθηκε 1 ώρα μετά την αγορά

Το χειρότερο ασήμωμα σε αυτοκίνητο, είναι φυσικά το τρακάρισμα. Για την δεύτερη θέση ενός βάθρου, που δεν θα ευχόταν κάποιος ούτε στον εχθρό του, κοντράρονται η βλάβη και η κατάσχεση από την αστυνομία. Μια Mercedes-AMG A45 προηγούμενης γενιάς, βίωσε το δεύτερο σκέλος.

Δείτε ακόμα: Πήγαινε με 308 χλμ./ώρα με τη Mercedes του μπαμπά

Το γερμανικό hot hatch αγοράστηκε την προηγούμενη Παρασκευή, γύρω στις 5 το απόγευμα. Ο κάτοχος παρέμεινε ευτυχής μόλις για μία ώρα, καθώς η πρεμούρα του να αξιοποιήσει τους 381 ίππους του 2.0λιτρου τούρμπο τον έβαλε κυριολεκτικά στα ραντάρ της τροχαίας. Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν παρακάτω για τα δέοντα, όμως το δράμα του Άγγλου είχε συνέχεια. Το αυτοκίνητο δεν είχε προλάβει να ασφαλιστεί, οπότε εκτός από υπερβολική ταχύτητα, είχε να αντιμετωπίσει και το θέμα του ανασφάλιστου. Κάτι που τελικά του στοίχισε την A45, καθώς ο βρετανικός Κ.Ο.Κ. είναι ιδιαίτερα αυστηρός με τα ανασφάλιστα οχήματα.

Διαβάστε επίσης: Mustang 3 ημερών κατέληξε σε ποτάμι (+video)

Σε περίπτωση που ο οδηγός δεν διαθέτει τα κατάλληλα έγγραφα για την ασφάλεια, το αυτοκίνητο κατάσχεται και πηγαίνει είτε σε δημοπρασία, είτε στην πρέσα! Κάτι που σημαίνει ότι φίλος μας, για να πάρει και πάλι στα χέρια του την Mercedes, θα πρέπει να πλειοδοτήσει για αυτή! Να θυμίσουμε πως η πρώτη A45 θέλει 4,2 δλ. για να φτάσει στα 100 χλμ./ώρα από στάση, με την τελική να περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store