Νέο Suzuki Jimny pick-up για δύσβατα χωράφια

Το νέο Suzuki Jimny είναι το πιο ικανό 4×4 όχημα που μπορεί να αγοράσει κανείς, χωρίς να ξοδέψει άπειρα λεφτά, ωστόσο θα πρέπει να γίνουν και κάποιες παραχωρήσεις, όπως σε χώρους. Ωστόσο, τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά το 5θυρο Jimny θα γίνει πραγματικότητα και θα λύσει αυτό το πρόβλημα.

Δείτε ακόμα: Το πιο γρήγορο Suzuki Jimny Turbo 200 PS (+video)

Για όσους πάλι αναζητούσαν ένα νέο Jimny με καρότσα, τη λύση δίνει βρετανική εταιρεία, η οποία ειδικεύεται στη διασκευή των Jimny σε pick-up. Πίσω από τις θέσεις του οδηγού και συνοδηγού τοποθετείται ένα μεταλλικό διαχωριστικό με θερμαινόμενο παράθυρο, ενώ μεταξύ καμπίνας και καρότσας ενσωματώνεται ένα πλαστικό τμήμα για λόγους αισθητικής. Ο χώρος φόρτωσης του διασκευασμένου Suzuki Jimny είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και αλουμίνιο. Επίσης, η πόρτα της καρότσας ανοίγει και μπορεί να αφαιρεθεί, έτσι ώστε να μπορούν να φορτωθούν μεγάλα αντικείμενα.

Δείτε ακόμα: Ετοιμάζεται το 5θυρο Suzuki Jimny

Από εκεί και πέρα δεν έχει γίνει καμία αλλαγή σε σχέση με το εργοστασιακό Jimny. Να υπενθυμίσουμε ότι εφοδιάζεται με τον κινητήρα των 1.5 λτ. ισχύος 102 ίππων και την πολύ ικανή τετρακίνηση με τα 3 διαφορικά και τις επιλογές 2H, 4H και 4L μέσω του δεύτερου επιλογέα. Σε συνδυασμό ειδικά με τα μεγάλα τρακτερωτά ελαστικά, το Jimny pick-up είναι ένα ιδανικό αγροτικό εργαλείο για πρόσβαση σε δύσβατα χωράφια.

Δείτε ακόμα: Suzuki Vitara 1.4T Ηybrid 4WD ή Toyota C-HR 1.8 Hybrid;

Get it on Google Play Download on the App Store