Ο άνθρωπος που δεν χορταίνει τα VW Golf (+video)

Κάθε petrolhead που σέβεται τον εαυτό του, δεν μπορεί παρά να έχει ονειρευτεί κάποια στιγμή πως είναι κάτοχος συλλογής αυτοκινήτων.Των αγαπημένων του, για την ακρίβεια. Ένας Άγγλος στις Η.Π.Α. έκανε το όνειρο του πραγματικότητα. Ένα όνειρο γεμάτο VW Golf.

Δείτε ακόμα: VW Polo 1.0 TSI πωλείται 75.000 ευρώ!

Ο Steve Smith κι ο αδερφός του μεγάλωσαν στη δεκαετία του 80. Εποχή που γράφτηκε στα κατάστιχα της Ιστορίας ως «χρυσή» για τα hot hatches. Στο επίκεντρο αυτών, το Golf GTI MK2. Οι αδερφοί Smith απέκτησαν 6 αυτοκίνητα μέσα στα 80’s, πριν διασχίσουν τον Ατλαντικό. Εκεί το πάθος τους για τα VW, κι ιδιαίτερα τα Golf, παρέμεινε άσβεστο διαμορφώνοντας μέχρι σήμερα μια συλλογή με 17 από δαύτα! Πάσης φύσεως και κατάστασης. Από το εξαιρετικά συλλεκτικό Golf Rallye, σε βελτιωμένα VR6 και GTI ΜΚ3, από εκεί σε Golf Cabrio MK3 και άλλα 5-6 Golf MK2, μεταξύ των οποίων ένα «πειραγμένο» GTD.

Διαβάστε επίσης: Τι έχει διατηρήσει το VW Golf από το 1974;

Ο Άγγλος εκτελεί τις εργασίες συντήρησης και φτιάχνει τα projects μόνος του, έχοντας κάποια αυτοκίνητα για δότες ανταλλακτικών. Μέσα στη συμμορία των Golf, έχουν θέση και τα γούστα της «κούρσας», με τη μορφή 3 Jetta (τα οποία ωστόσο είναι αρκετά παραμελημένα).

Δείτε ακόμα: Ασύλληπτη συλλογή με 300 ονειρικά αυτοκίνητα!

Get it on Google Play Download on the App Store