Ο Ζινεντίν Ζιντάν τράκαρε το Audi RS 6 του

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι petrolhead και δεν το κρύβει. Μαζί με τον Καρίμ Μπενζεμά, ήταν οι μόνοι που τα Χριστούγεννα επέλεξαν το Audi RS 3 για δώρο, κόντρα στο συρφετό Q7 και Q8 των υπολοίπων παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος «μάγος» όμως, έχει στην κατοχή του και ένα Audi RS 6. Το οποίο «τσούγκρισε» σε ένα προπορευόμενο A4 Avant.

Δείτε ακόμα: Audi RS 6 1.012 ίππων πάει με 328 χλμ./ώρα (+video)

Ο τεχνικός των «μερένχες» κατευθυνόταν προς το προπονητικό κέντρο της «Βασίλισσας», όταν το προπορευόμενο αυτοκίνητο σταμάτησε για να εισέλθει σε κυκλικό κόμβο (στην Ισπανία, αλλά και τη συντριπτική πλειοψηφία των χωρών, προτεραιότητα έχει αυτός που κινείται στην πλατεία). Ο Ζιντάν δεν πρόλαβε να φρενάρει, με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω του. Βέβαια, κατάφερε να αντιδράσει στρίβοντας αριστερά το τιμόνι, ελαχιστοποιώντας τη ζημιά εμπρός δεξιά για το RS 6 και πίσω αριστερά για το Α4. O Ινιάθιο Φερνάντεθ, που είδε τον «Ζιζού» να τον τρακάρει, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Γύρω στις 9:30 το πρωί έμπαινα σε κυκλική διασταύρωση και φρέναρα λίγο απότομα, με αποτέλεσμα να με χτυπήσει το αμάξι που βρισκόταν από πίσω μου. Πάρκαρα και είδα το άλλο αμάξι να με περνάει με ταχύτητα, νόμιζα αρχικά πως έφευγε, αλλά έπειτα είδα πως πάρκαρε και εκείνος. Βγήκα από το αμάξι μου και συνειδητοποίησα πως ήταν ο Ζιντάν».

Διαβάστε επίσης: Το καταιγιστικό δώρο γενεθλίων του Ρονάλντο (+video)

Και συνέχισε λέγοντας: «Ανακουφίστηκα επειδή ήξερα πως είχε χρήματα για να πληρώσει τις ζημιές. Ζήτησα συγγνώμη που φρέναρα απότομα και μου είπε πως ήταν λίγο αφηρημένος και μου ζήτησε συγγνώμη και εκείνος». Αμέσως μετά, δε, άδραξε την ευκαιρία και έβγαλε μια selfie με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 1998!

Get it on Google Play Download on the App Store