«Παρθένο» Honda S2000 με 54 χλμ.!

Η αναζήτηση εργοστασιακού, ατρακάριστου και με λίγα χλμ. Honda S2000 ισοδυναμεί με κυνήγι θησαυρού. Ελάχιστα πληρούν και τα τρία προαπαιτούμενα και όσα το κάνουν, αν τύχει να βγουν σε αγγελία, κοστολογούνται στο Θεό!

Διαβάστε επίσης: Αγόρασε ένα καλό Honda Civic με 56 ευρώ! (+video)

Το ασημί AP1 είναι ένα από αυτά και διαθέτει άλλη μια ιδιαιτερότητα: ανήκει σε γυναίκα. Η Hedy Cirrincione είναι φανατική οπαδός των S2K, έχοντας στην κατοχή της δυο αυτοκίνητα! Αρχικά αγόρασε ένα κόκκινο, το οποίο οδηγεί μέχρι σήμερα καθημερινά. Λίγο αργότερα, έμαθε πως υπήρχε το συγκεκριμένο, με μόλις 38 χλμ. στο κοντέρ. Η Cirrincione είδε την επένδυση να ανοίγεται μπροστά της, το αγόρασε κατευθείαν και το κλείδωσε στο γκαράζ, με απώτερο σκοπό κάποια στιγμή να κεφαλαιοποιήσει την αξία του. Από το 2000, το εν λόγω roadster της Honda έχει διανύσει μόλις 16 χλμ., φτάνοντας τα 54 στο σύνολο!

Δείτε ακόμα: Ανέγγιχτη και συλλεκτική Corvette με μόλις 8 χλμ!

Τώρα, όπως δηλώνει η ίδια, «ήρθε η ώρα να το πάρει κάποιος που θα το εξαπολύσει στο δρόμο και θα το χαρεί.» Σε απλή μετάφραση, «ήρθε η ώρα να κονομήσω.» Το S2000 είναι διατηρημένο σε καινουργή κατάσταση, με όλα τα σέρβις στην ώρα τους, πάντα φυλασσόμενο σε κλειστό γκαράζ και απολύτως εργοστασιακό μέχρι βίδας. Κάτω από το καπό δεσπόζει ο θρυλικός F20C1, των 240 ατμοσφαιρικών ίππων στις 8.300 σ.α.λ. και 208 Nm στις 7.500 σ.α.λ., μετά του ανατριχιαστικού ήχου του στις 9.000 σ.α.λ. Τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 6,2 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει στα 241 χλμ./ώρα, με το δεξί χέρι του οδηγού να είναι υπεύθυνο για τη μετάβαση μεταξύ των 6 σχέσεων, ίσως στο καλύτερο χειροκίνητο κιβώτιο όλων των εποχών!

Διαβάστε επίσης: Ποια πρωτιά κατείχε το Honda S2000;

Σύμφωνα με την Hedy, όλα αυτά θα ήθελε να της αποφέρουν κοντά στις 150.000 δολάρια (126.500 ευρώ) τον Ιανουάριο, όταν και θα τεθεί προς δημοπράτηση.

Get it on Google Play Download on the App Store