Πώς θα σας φαινόταν μια σεντάν Mercedes G-Class;

Η G-Class είναι ό,τι πιο σκληροτράχηλο έχει να προσφέρει η Mercedes σε αυτοκίνητο παραγωγής, διαφοροποιούμενη πλήρως σε χαρακτήρα από τα υπόλοιπα μοντέλα του «Αστεριού». Μπορεί η σημερινή, ολοκαίνουργια γενιά, να δίνει έμφαση στην πολυτέλεια και την προσφορά lifestyle αποδοχής στον ιδιοκτήτη, όμως 40 και πλέον χρόνια υπηρεσίας στους στρατούς όλου του κόσμου δεν διαγράφονται μονοκοντυλιά.

Δείτε ακόμα: Mercedes G-Class πάει βόλτα VW Touareg (+video)

Μπορούν, όμως, να μετατραπούν σε λιμουζίνα, χάρις στην ψηφιακή πένα του Budget Direct. To αποτέλεσμα κρίνεται -το λιγότερο- ως αμφιλεγόμενο, καθώς η G-Class θυμίζει «πετσοκομμένο» αυτοκίνητο που ξέφυγε από μάντρα σκραπ. Προφανώς εκτός δρόμου δυνατότητες δεν υφίστανται, λόγω της ελάχιστης απόστασης από το έδαφος, όμως πολλές βελτιωμένες G-Class ακολουθούν παρόμοιο –ασφάλτινα στρωμένο- δρόμο, οπότε δεν προξενεί εντύπωση.

Διαβάστε επίσης: Απολυτήριο για τις θρυλικές Mercedes του Στρατού!

Για σεντάν Gelandewagen δεν προσανατολίζονται οι Γερμανοί, ωστόσο δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να δούμε έκδοση pick up. Η Mercedes έχει μείνει χωρίς εκπρόσωπο στην κατηγορία, μετά το τέλος παραγωγής της X-Class, και το σασί της G-Class θα μπορούσε να αποτελέσει μια πρώτης τάξεως βάση για διάδοχη κατάσταση. Εξάλλου, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την 6τροχη G63 που παρουσίασε παλαιότερα η AMG. Η «τρέλα» δεν λείπει, δηλαδή. Μένει να δούμε για την θέληση.

Δείτε ακόμα: Mercedes G-Class vs Unimog: Ο Γολιάθ συναντά τον Λεβιάθαν (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store