Mercedes G-Class πάει βόλτα VW Touareg (+video)

Όταν μιλάμε για εκτός δρόμου περιπέτειες, σίγουρα η Mercedes G-Class έχει να διηγηθεί αμέτρητες. Εξάλλου, ως στρατιωτικό όχημα ξεκίνησε την καριέρα της. Το off roading δεν βγαίνει από το DNA του γερμανικού «εργαλείου», κάτι που φαίνεται ακόμα και στην G63 AMG.

Δείτε ακόμα: Λασπομαχίες με Hilux, Amarok και Ranger (+video)

Μπορεί να είναι η πιο ασφαλτερή έκδοση και να έχει να διαχειριστεί πάνω από 500 άλογα, με τα ανάλογα ελαστικά, όμως τα ηλεκτρονικά συστήματα και η δυνατότητα κλειδώματος και των 3 διαφορικών την καθιστούν ακαταμάχητη σε δύσβατα εδάφη. Ή όταν κληθεί να παίξει την διελκυστίνδα με κάποιον ανταγωνιστή. Στην προκειμένη, το VW Touareg. Το μεγάλο SUV από το Βόλφσμπουργκ είναι από τα πιο ικανά SUV, έχοντας στο παλμαρέ του νίκες απέναντι ακόμα και σε Land Rover Discovery. Η G-Class, όμως, ειδικά σε έκδοση με 800 Nm και δοκιμασία έλξης, είναι άλλο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Mercedes G-Class vs Unimog: Ο Γολιάθ συναντά τον Λεβιάθαν (+video)

Όπως θα παρακολουθήσουμε, τα δυο Touareg που την προκάλεσαν πήγαν μια ωραιότατη βόλτα. Το Lexus LX470 αναμενόμενα αποτέλεσε πιο δύσκολο αντίπαλο, καθώς κάτω από το premium αμάξωμα και τα δέρματα της καμπίνας κρύβεται το Toyota Land Cruiser. Μάλιστα, απέναντι σε μια άλλη G63, πήρε και μία νίκη σε κόντρα ανάβασης. Η λευκή, όμως, πρακτικά παίζει μόνη της.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=197&v=VO-CKdKuLns&feature=emb_title

Get it on Google Play Download on the App Store