Συνελήφθη ο πιο «ψαγμένος» κλέφτης αυτοκινήτων!

Μία απίστευτη ανακάλυψη έκανε η ισπανική αστυνομία στη χερσόνησο της Γεταρίας, όταν μια έρευνα για κλεμμένη γεννήτρια τους έφερε αντιμέτωπους με τον πιο «ψαγμένο» κλέφτη αυτοκινήτων!

Οι Ισπανοί αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους καταγγελία για κλοπή γεννήτριας, από παρακείμενη οικοδομή. Φτάνοντας στο οικόπεδο ενός 42χρονου, άρχισαν τις έρευνες. Οι οποίες τελικά τους οδήγησαν σε μια καταπακτή, όπου ήταν κρυμμένο το κλοπιμαίο. Επειδή το ένστικτό τους, όμως, τους έλεγε ότι η γεννήτρια δεν επρόκειτο να ήταν το μοναδικό αντικείμενο που ο εν λόγω άνθρωπος δεν είχε στην κατοχή του νόμιμα, άρχισαν να ξεψαχνίζουν τα πάντα.

Δείτε ακόμα: Πήγαινε με 308 χλμ./ώρα με τη Mercedes του μπαμπά

Σε έναν φαινομενικά υπό κατασκευή αχυρώνα, το άνοιγμα της πόρτας έφερε στο φως μια ονειρική συλλογή μεν, ολίγον τι κλεμμένη δε. Όταν ρωτήθηκε για τα 26 αυτοκίνητα, ο 42χρονος απάντησε πως είναι συλλέκτης. Ένας έλεγχος στα αρχεία των κλεμμένων ωστόσο, αποκάλυψε πως όλα τους είχαν αφαιρεθεί από τους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Ο κλέφτης τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στα rally replicas και ειδικά τα Mitsubishi Lancer Evo και Subaru Impreza STI. Εκτός αυτών, βρέθηκαν ένα Ford Escort Cosworth κι ένα Sierra Cosworth, μια Lancia Delta Integrale, μια από τις 502 Mercedes 190E 2.5-16 EVO II, BMW M3 E30 και E36, ένα κεντρομήχανο Renault R5 Turbo, ένα Peugeot 205 GTI και άλλα.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη συλλογή βρέθηκε μετά από 30 χρόνια!

Αρκετά από αυτά έφεραν παραποιημένους αριθμούς πλαισίου, με όλα τα αυτοκίνητα να προορίζονται για πώληση. Πλην της γεννήτριας και της εξαιρετικής, η αλήθεια είναι, συλλογής, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν επίσης δυο όπλα, γεμιστήρες και 10.000 ευρώ μεταξύ άλλων. Παράνομος και κατακριτέος ο petrolhead κλέφτης, αλλά του αναγνωρίζουμε το εξαιρετικό γούστο.

Get it on Google Play Download on the App Store