Ταχύτερο από M235i το Mitsubishi L200 στον τάρανδο!

Όποτε είναι να περάσει pick up από την δοκιμασία απότομης αλλαγής λωρίδας, άπαντες είναι προετοιμασμένοι για αποτελέσματα από μέτριο και κάτω. Το ψηλό κέντρο βάρους, η ιδιότυπη κατανομή του, το μεγάλο μέγεθος, η υψηλή απόσταση από το έδαφος, οι αναρτήσεις και το πλαίσιο που είναι προσανατολισμένα για αντοχή και εκτός δρόμου κίνηση, όλα συνηγορούν κόντρα στο στρίψιμο ενός αγροτικού. Το Mitsubishi L200 ακυρώνει κάθε προκατάληψη πανηγυρικά!

Δείτε επίσης: «Φυσέκι» το Hyundai i10 στον τάρανδο! (+video)

Το km77.com πήρε το διπλοκάμπινο 2.2D και το υπέβαλε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, μην έχοντας μεγάλες προσδοκίες για το αποτέλεσμα. Λογικό, καθότι θα ήταν ουτοπικό να περίμενε κανείς από ένα σχεδόν 2μετρο σε ύψος, άνω των 5 μέτρων σε μήκος και κοντά 2 τόνους σε βάρος αυτοκίνητο, με μικτά ελαστικά 265/60/18 να πιάσει τα 77 χλμ./ώρα. Μια επίδοση κοντά σε επιβατικό μοντέλο, είναι σαφώς πιο ταιριαστή στις προσδοκίες του L200. Τις οποίες όχι μόνο επαληθεύει, αλλά ξεπερνά με εκκωφαντικό τρόπο.

Δείτε ακόμα: Πίσω από το Kia XCeed η Supra στον τάρανδο! (+video)

Το ιαπωνικό «εργαλείο» πέρασε από τους τρεις διαδρόμους με 69 χλμ./ώρα, ισοφαρίζοντας την επίδοση του VW Golf MK8! Προφανώς υπάρχουν κλίσεις, κραυγές από τα ελαστικά, μεσολάβηση του ESP και αναπηδήσεις, όμως το L200 ολοκληρώνει τη δοκιμασία χωρίς να ακουμπήσει κώνο με σχεδόν 70 χλμ./ώρα. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, είναι πως με αυτά τα 69 χλμ./ώρα το αγροτικό Mitsubishi άφησε πίσω του την BMW M235i Gran Coupe! Ένα αμιγώς σπορ αυτοκίνητο 300+ ίππων, επίσης τετρακίνητο, και στημένο ακριβώς για τέτοιες καταστάσεις. Δείτε παρακάτω τις προσπάθειες των δυο αυτοκινήτων και το απίστευτο επίτευγμα του L200.

Δείτε επίσης: Το νέο Mitsubishi L200 κόντρα στο Toyota Hilux (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store