Toyota C-HR έτοιμο για τα «Παρατράγουδα»

Το C-HR είναι από τα πιο ιδιαίτερα σχεδιαστικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Για κάποιο λόγο, όμως, αρκετοί ιδιοκτήτες δεν αρκούνται στις γραμμές της Toyota και επιλέγουν να το «φορτώσουν» εξωτερικά. Αυτό που θα δούμε σήμερα, αποτελεί ξεκάθαρα παράδειγμα προς αποφυγή.

Δείτε ακόμα: «Tούμπανο» το Toyota C-HR από τη Modellista

Μας έρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία και ο κάτοχός του δεν κρύβει πως λατρεύει το κινηματογραφικό/τηλεοπτικό σύμπαν της Marvel. Κανονικά, το αμάξωμα του ιαπωνικού crossover θα ξεχώριζε χάρις στο body kit της TRD. Αεροδυναμικές προσθήκες σε προφυλακτήρες και μαρσπιέ, φουσκώματα στα φτερά και μια αεροτομή α λα Honda Civic Type R. Μπορεί να μην αρέσει σε όλους, αλλά αναμφισβήτητα τονώνει τα σπορ χαρακτηριστικά του C-HR και του προσδίδει έναν διαφορετικό χαρακτήρα. Το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος, δεν περιορίστηκε σε αυτό.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται και Toyota GR C-HR με 250 ίππους!

Εμφανέστατα λάτρης της σειράς του Netflix «The Punisher», γέμισε το αυτοκίνητο αυτοκόλλητα με το λογότυπο του αντι-ήρωα και το σήμα-κατατεθέν του: την χαρακτηριστική νεκροκεφαλή. Ο Ιάπωνας δηλώνει «Τιμωρός» μέχρι στους λασπωτήρες και τις πλαϊνές ποδιές, ενώ υπάρχει και ένα αυτοκόλλητο «Stark Industries» χαμηλά στις πίσω πόρτες. Στη φαντασία του δημιουργού του, δηλαδή, το C-HR προετοιμάστηκε από τον Tony Stark και παραχωρήθηκε στο Frank Castle ώστε να εξαχνώσει τα εγκληματικά στοιχεία. Άλλο που στην πορεία, διεπράχθη έγκλημα εις βάρος του αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμα: Το πιο «φορτωμένο» Toyota C-HR στην Ελλάδα!

Get it on Google Play Download on the App Store