Αγροτικές κόντρες στα 1.900 άλογα! (+video)

Ότι οι Αμερικανοί απολαμβάνουν πανίσχυρα αγροτικά, δεν αποτελεί είδηση. Το να αθροίζουμε σχεδόν 2.000 άλογα από τέσσερα εξ αυτών, όμως, συνιστά ένα εξαίρετο δείγμα του τι χαίρονται στις Η.Π.Α.

Πάνω από 1.000 προκύπτουν από δυο αυτοκίνητα: τα Ford F-150 Raptor και RAM TRX 1500. Τα δυο τους συνθέτουν το πιο ισχυρό δίδυμο της αγοράς, με το μεν Raptor να αποδίδει 450 ίππους από τον 3.5 V6 EcoBoost, το δε TRX να είναι το πιο δυνατό αγροτικό όλων των εποχών, χάρις στους 702 ίππους του κομπρεσοράτου Hemi V8 των 6.2 λίτρων. Κοινώς, 1.152 ίπποι από δυο pick up. Αναμενόμενα, τα δυο ατμοσφαιρικά της παρέας δεν μπορούν να ελπίζουν σε κάτι περισσότερο από τη διεκδίκηση της 3ης θέσης.

Δείτε ακόμα: Λασπομαχίες με Hilux, Amarok και Ranger (+video)

Το Rebel είναι ο μικρός αδερφός του TRX, με 395 ίππους από τον 5.7 Hemi. Το Silverado Trail Boss βρίσκεται 400 κ.εκ. και 40 ίππους χαμηλότερα, αν και υπάρχει στην γκάμα ο μεγαλύτερος 6.2 V8 των 420 ίππων. Παρόλα αυτά, για την πιο σπορ έκδοση του μοντέλου η Chevrolet έχει επιλέξει το μικρότερο μοτέρ, καθιστώντας τη αυτομάτως φαβορί για την τελευταία θέση στην εν λόγω κόντρα. Το The Fast Lane Truck που τη διοργάνωσε, δεν έβαλε και τα τέσσερα αυτοκίνητα μαζί, αλλά τα χώρισε σε ένα είδος playoffs. Πρώτα τα δυο ατμοσφαιρικά, ο νικητής με το πιο αδύναμο υπερτροφοδοτούμενο και ο νέος νικητής, στον μεγάλο τελικό με το TRX.

Διαβάστε επίσης: Ποιο είναι το ισχυρότερο αγροτικό στην Ελλάδα;

H έκβαση των αποτελεσμάτων δεν άλλαξε, καθώς Trail Boss, Rebel, Raptor και TRX χωρίζονται από μεγάλα κενά μεταξύ τους. Το Rebel κέρδισε άνετα το Chevy, έχασε εξίσου άνετα από το Ford, που με τη σειρά του ισοπεδώθηκε από το κτηνώδες RAM. Δεν έλειψε και μια αναμέτρηση με το Rebel, ώστε να δούμε το χάσμα που χωρίζει τα δυο «κριάρια». Ακόμα και το πιο αδύναμο, πάντως, έχει 355 ίππους και 518 Nm ροπής.

Get it on Google Play Download on the App Store