Χιονοπόλεμος με Lamborghini Huracan & Urus (+video)

Οι Lamborghini έχουν αποδεδειγμένα παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, σε κάθε περιβαλλοντική συνθήκη. Το πρόγραμμα Accademia Neve, που συνδυάζει εκπαίδευση οδήγησης και διακοπές, προσφέρει την καλύτερη αφορμή για αθλοπαιδιές στα χιόνια, τα οποία φαίνεται πως λατρεύει και η Huracan πέρα από την Urus.

Το πρόγραμμα χειμερινής εκπαίδευσης κατόχων Lamborghini προσφέρει όλη την γκάμα της Huracan και την Urus, συνοδεία οδηγών αγώνων και διαπιστευμένων εκπαιδευτών από τη Sant’Agata. Σκοπός είναι μεν η εξοικείωση των πελατών με τις αντιδράσεις του αυτοκινήτου σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης, αλλά όπως βλέπουμε περισσότερο σαν παιδική χαρά εκατομμυρίων λειτουργεί. Μέχρι και η κορυφαία Huracan STO, που προσανατολίζεται ξεκάθαρα σε χρήση πίστας, είναι διαθέσιμη για πλαγιολισθήσεις στα χιόνια.

Οι θερμοκρασίες στα βουνά του Λιβίνιο, όπου λαμβάνουν χώρα τα «μαθήματα οδήγησης», ποικίλουν από τους 0 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της ημέρας, μέχρι -10 όταν πέφτει ο ήλιος. Δύσκολες συνθήκες εκ πρώτης όψεως, αλλά η διαμονή όλων των συμμετεχόντων σε υπερπολυτελή σαλέ και ξενοδοχεία 5 αστέρων πιστεύουμε αμβλύνει κάπως τις «δυσκολίες». Κόστος δεν ανακοινώνεται για την Esperienza Accademia Neve, αλλά με δεδομένο πως το φθηνότερο αυτοκίνητο του προγράμματος κυμαίνεται στις 200.000 ευρώ (η βασική Huracan EVO LP580-2), σίγουρα δεν απευθύνεται σε όσους αναζητούν προσφορές για τριήμερα στο Καϊμακτσαλάν και τα Καλάβρυτα.

Get it on Google Play Download on the App Store