Δρόμος καρμανιόλα βγάζει νοκ άουτ αυτοκίνητα (+video)

Η οδήγηση χρειάζεται πάντα τη μέγιστη δυνατή προσοχή, αφού ακόμα και ένα δευτερόλεπτο αρκεί για να γίνει το κακό. Λίγο να γυρίσει ο οδηγός το βλέμμα του και ξαφνικά μπροστά του, μπορεί το προπορευόμενο όχημα τα πατήσει φρένο, ή να πεταχτεί ένας πεζός.

Δείτε ακόμα: Ωρολογιακή βόμβα τα φίλτρα DPF στα παλιά ντίζελ

Ωστόσο, υπάρχουν και οι πιο απρόσμενες καταστάσεις, όπου ο οδηγός μπορεί να είναι 100% στο τιμόνι, αλλά οι συνθήκες του οδοστρώματος να αποτελούν μια αόρατη απειλή. Όπως συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπου μια στροφή σε αυτοκινητόδρομο της Πολωνίας αποτελεί σημείο καρμανιόλα. Σε πιο πρόσφατο βίντεο θα δείτε ένα Peugeot 207 που κινείται στη μεσαία λωρίδα και σε παραπλήσια ταχύτητα με άλλα οχήματα, ξαφνικά να χάνει την πρόσφυση, να κάνει τετακέ και να ολισθαίνει στο ανάχωμα, όπου πετάγεται στον αέρα και προσγειώνεται με το πλάι στην άσφαλτο.

Το θέμα είναι ότι δεν είναι ο μόνος οδηγός που την έχει πατήσει στο ίδιο σημείο, αλλά και πολλοί ακόμα στο ίδιο ρεύμα, όπως επίσης και από το αντίθετο. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό δεν έχει γίνει γνωστός και τα σενάρια είναι πολλά. Πιθανώς τα οχήματα που «φεύγουν» να έχουν φθαρμένα ελαστικά ή οι οδηγοί τους αφήνουν φρένο ή το πατάνε για να μειώσουν ταχύτητα, με αποτέλεσμα να γυρίζει το πίσω μέρος. Εκτός αν σε κάποια σημεία μαζεύει νερά ο δρόμος και προκαλείται υδρολίσθηση. Το σίγουρο είναι πάντως ότι με τόσα ατυχήματα στο ίδιο σημείο θα πρέπει να γίνει έρευνα και να εξακριβωθούν τα αίτια.

Δείτε ακόμα: Πιο Χάρος οδηγός λεωφορείου δεν υπάρχει! (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store