Η νέα Toyota Supra γίνεται «μπαλάκι» (+video)

Με τον ντόρο που ξέσπασε έπειτα από την αναβίωση της Toyota Supra, θα ήταν τουλάχιστον οξύμωρο να μην βλέπαμε την ιαπωνική εταιρία να μην το εκμεταλλεύεται στο έπακρο.

Δείτε ακόμα: Ποια είναι η τιμή της νέας Toyota Supra;

Στα πλαίσια του καταιγιστικού promotion, λοιπόν, το ολοκαίνουργιο sportscar από το Aichi (με μπόλικη δόση από Βαυαρία) γίνεται «μπαλάκι» φλίπερ σε ένα ευφάνταστο διαφημιστικό σποτ. Η Supra 5ης γενιάς ελίσσεται με μοναδική χάρη ανάμεσα στα μέρη του διάσημου επιτραπέζιου παιχνιδιού, «ευλογώντας» την ευελιξία που της χαρίζει η κατανομή βάρους στο 50-50, την ισχύ του 3λιτρου υπερτροφοδοτούμενου straight six και φυσικά, την έφεσή της στις πλαγιολισθήσεις, ως γνήσιας απογόνου της μυθικής Supra MKIV.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η ταχύτερη Toyota Supra στο Nurburgring (+video)

Nα θυμίσουμε ότι τα 340 άλογα του κινητήρα σε συνδυασμό με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, επιταχύνουν την Supra MKV στα πρώτα 100 χλμ./ώρα μέσα σε 4,3 δλ. ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Νούμερα που καθιστούν τη Supra, ως το γρηγορότερο Toyota παραγωγής. Και το ταχύτερο μπαλάκι φλίπερ, όπως θα απολαύσουμε ευθύς αμέσως

https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=u1LSwcwnpo4

Get it on Google Play Download on the App Store