«Κανονιοφόρος» Delta Integrale με το πλάι! (+video)

Το όνομα και μόνο «Delta Integrale» προκαλεί θαυμασμό έως και ανατριχίλα στους απανταχού φίλους της αυτοκίνησης και σίγουρα αρκετοί δεν θα έλεγαν «όχι» σε ένα τέτοιο καλοδιατηρημένο μοντέλο. Μπορεί να έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που λανσαρίστηκε, όμως δεν παύει να δείχνει τα δόντια της και να ενθουσιάζει με τις επιδόσεις της.

Δείτε ακόμα: Εκρηκτική Lancia Delta Integrale 700 ίππων (+video)

Ειδικά όταν βρεθεί σε πίστα και οι συνθήκες ευνοούν τα «παραστρατήματα», τότε η Ιταλίδα πραγματικά επιδεικνύει άκρατη ανάγκη για διασκέδαση. Το βρεγμένο τερέν του σιρκουί Adria International αποδείχτηκε μιας πρώτης τάξεως παιδική χαρά για την εν λόγω Integrale Evoluzione, αξιοποιώντας στο έπακρο τους 300 ίππους του βελτιωμένου τετρακύλινδρου τούρμπο των 1.995 κ.εκ. (210 άλογα η εργοστασιακή αποδοση).

Διαβάστε επίσης: Ελληνική Opel Ascona 500 ίππων δεν ισιώνει (+video)

Παρά το ασφάλτινο setup, η Ιταλίδα δεν δυσκολεύεται καθόλου να πάρει γωνίες χωμάτινης -χιονισμένης καλύτερα- διαδρομής, «ξερνώντας» φλόγες και πλημμυρίζοντας την πίστα με εκρηκτικές μελωδίες! Αν και εσείς θέλετε μια αγωνιστική εμπειρία, με ανόθευτη γεύση WRC, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Deltona του Carlos Sainz, που βρίσκεται προς πώληση.

Get it on Google Play Download on the App Store