Nissan GT-R φτύνει φλόγες και «αρπάζει» (+video)

Οι ανωριμότητες με τα αυτοκίνητα έχουν ορισμένο «ταβάνι» διασκέδασης. Μέχρι ενός σημείου, έχουν την πλάκα τους. Από εκεί και πάνω, αρχίζουν τα προβλήματα. Κάτι που βίωσε στο αμάξωμα και τα μηχανικά του μέρη ένα Nissan GT-R, που «έφτυνε» φλόγες.

Δείτε ακόμα: Ανωριμότητες «σπάνε» την μετάδοση Audi RS 6 (+video)

H ανάφλεξη άκαυστης βενζίνης, ως φαινόμενο, είναι απόρροια ατελούς καύσης στον κινητήρα. Καύσιμο που δεν προλαβαίνει να αναφλεγεί στους θαλάμους, μπαίνει και βγαίνει από αυτούς ατόφιο, καταλήγοντας στην εξάτμιση. Εκεί, λόγω της θερμοκρασίας που έχει αναπτυχθεί, γίνεται πυροτέχνημα και σκορπά ενθουσιασμό στο φιλοθεάμον κοινό. Υπάρχουν και ανάλογες πατέντες σε περίπτωση που δεν μπορεί να γίνει αυθόρμητα (αναφλεκτήρες καυσίμων και λοιπά καγκούρικα). Αλλά ως διαδικασία, υποδηλώνει ελάττωμα. Και ως τέτοιο, αν δεν προσεχθεί, δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα.

Δείτε επίσης: Έκανε μαγκιές και διέλυσε το νέο Honda Civic του

Ο κάτωθι «Godzilla» μοίραζε φλόγες από τις εξατμίσεις του. Προφανώς βελτιωμένος, με τον κόσμο να εντυπωσιάζεται από ήχο και εικόνα που προερχόταν από το πίσω μέρος. Το οποίο, ωστόσο, αποτελείται από πλαστικό και δεν είναι σχεδιασμένο για να φιλοξενεί «μπάρμπεκιου». Οπότε, όταν του ζητηθεί να το κάνει, δεν θέλει πολύ για να μετατραπεί το ίδιο σε τέτοιο (μπάρμπεκιου δηλαδή). Ευτυχώς, η φωτιά δεν πρόλαβε να επεκταθεί καθώς οι παριστάμενοι πρόλαβαν να την περιορίσουν, κοστίζοντας μόνο φανοποιεία και μοκέτα στο χώρο αποσκευών.

Δείτε ακόμα: Audi RS 3 1.100 ίππων κάηκε σε κόντρα (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store