Ντίζελ Ram «μπουκώνει» Tesla (+video)

Τα υβριδικά και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν αρέσουν σε όλους. Γεγονός αδιαπραγμάτευτο, ειδικά στους πιο ρομαντικούς της αυτοκίνησης που βλέπουν στις εναλλακτικές μορφές κίνησης το τέλος του παραδοσιακού αυτοκινήτου. Υπάρχουν, όμως, και οι πιο σκληροπυρηνικοί, που ρισκάρουν ακόμα και την οδική ασφάλεια για να δείξουν την «ανωτερότητά» τους.

Δείτε ακόμα: Tesla Model 3 βγάζει νερό από το πορτ μπαγκάζ

Στην Αμερική έχει αναπτυχθεί η εξής μόδα: όποτε οδηγοί ντίζελ pick up (στην πλειονότητά τους Ram) πετυχαίνουν Tesla, πατάνε τέρμα γκάζι και πνίγουν το ηλεκτρικό μοντέλο στην κάπνα. Η τακτική αυτή ονομάζεται coal-rolling και γίνεται ολοένα δημοφιλέστερη στους δρόμους των Η.Π.Α. Και οι dash-cams των Tesla δεν σταματούν να καταγράφουν ανάλογα περιστατικά.

Διαβάστε επίσης: H Tesla αλλάζει τους υαλοκαθαριστήρες μετά από 116 χρόνια!

Αυτό που θα δούμε σήμερα αφορά ένα Model 3, που κινείτο ανέμελο στην δεξιά λωρίδα χωρίς να ενοχλεί κανέναν. Ένα πετρελαιοκίνητο Ram περνάει δίπλα του, κοντοστέκεται ελαφρώς και γκαζώνει, προκειμένου να ντουμανιάσει το Tesla. Ο οδηγός του συγκεκριμένου, πάντως, ήταν τυχερός καθώς ο νταής στο λευκό αγροτικό έδωσε μια γκαζιά και έφυγε. Θα μπορούσε άνετα να κάνει δεξιά, μπαίνοντας μπροστά από το Model 3 και επαναλαμβάνοντας την ανόητη διαδικασία. Κάτι που είχε συμβεί, κατά κάποιο τρόπο, σε αυτόν τον οδηγό Tesla. Αμφότεροι, τουλάχιστον, δεν έπεσαν σε χούλιγκαν να τους πετάει κέρματα.

Get it on Google Play Download on the App Store