Ονειρικά supercars με το γκάζι στο πάτωμα! (+video)

Για την συντριπτική πλειοψηφία των αυτοκινητόφιλων, η μοναδική επαφή με υπερ-κατασκευές επιπέδου Audi R8, Bugatti Veyron, Corvette ZR1, Ferrari 458 Italia κλπ. είναι μέσα από άρθρα και video. Ακόμα και σε αυτά, όμως, οι περιπτώσεις όπου αυτά τα dream cars εξαντλούν τις δυνατότητές τους είναι πολύ λίγες.

Δείτε ακόμα: Αλησμόνητα hot hatches με τέρμα το γκάζι! (+video)

Το παρακάτω video όχι μόνο δεν ανήκει στην πλειοψηφία, αλλά είναι από τα ελάχιστα που συνθέτει ένα ποτ πουρί με supercars να πηγαίνουν τέρμα γκάζι. «Πεδίο βολής» ως συνήθως, οι autobahn. Καθότι πρόκειται για δημόσιο δρόμο, σε κάποιες φάσεις η επιτάχυνση διακόπτεται λόγω κίνησης. Δεν μας πειράζει καθόλου, όμως. Από τη στιγμή που έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε «κολασμένα» μοτέρ να εξαπολύουν την ισχύ τους, χαλάλι αν υπάρξει μια σύντομη παύση στο «τσουνάμι» επιτάχυνσης.

Δείτε επίσης: 347 χλμ./ώρα με VW Golf R 740 ίππων! (+video)

Την υψηλότερη τελική καταγράφει μια Lamborghini Aventador SV, στα 370 χλμ./ώρα. Ο οδηγός ενός Koenigsegg Agera «αφήνει» στα 360+ χλμ./ώρα, αυτός μιας Bugatti Veyron κάνει το ίδιο ακόμα νωρίτερα -κοντά στα 330 χλμ./ώρα– ενώ ένα βελτιωμένο Audi RS 6 Avant 1.000 ίππων κλέβει την παράσταση, με τα σχεδόν 350 χλμ./ώρα που δείχνει στο κοντέρ. Εξυπακούεται ότι η ένταση πηγαίνει στο τέρμα, πριν πατηθεί το «play»

Δείτε ακόμα: LaFerrari με 370 χλμ./ώρα στην autobahn (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store