S3-Golf R-A35 και M135i «σφάζονται» (+video)

Τα γερμανικά hot hatches παρουσιάζουν μεγάλη έφεση στους εμφυλίους. Στην προκειμένη 3 χάτσμπακ κι ένα Sedan, με τη μορφή του S3. Οι BMW M135i, Mercedes-AMG A 35 και το VW Golf R τηρούν την τεχνοτροπία των δυο όγκων.

Δείτε ακόμα: Μπορεί το VW Golf R να σταθεί δίπλα στο Mitsubishi Evo 9; (+video)

Το carwow.com αποφάσισε να δώσει στους 4 Γερμανούς την δυνατότητα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Όλα τετρακίνητα, με 2λιτρους τετρακύλινδρους τούρμπο και αποδόσεις στην περιοχή των 300 ίππων. Ισχυρότερο το S3, με 310 ίππους από τον 2.0 TSI, μπροστά από τα 306 άλογα της A35, τα 302 της M135i και τα 300 του Golf R. Στον τομέα των κιβωτίων, Audi-VW-Mercedes διαθέτουν 7τάχυτα αυτόματα κιβώτια διπλού συμπλέκτη, με τη BMW να ακολουθεί την παράδοση του μετατροπέα ροπής σε 8τάχυτη διαρρύθμιση.

Διαβάστε επίσης: Η παλιά BMW Σειρά 1 «ρίχνει καρότσες» στην καινούργια (+video)

Άπαντα ανακοινώνονται με χρόνο κάτω των 5 δλ. για τα 100 χλμ./ώρα από στάση και η τελική τους ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Χωρίς να κάνουμε spoiler για το video που ακολουθεί, θα αναφέρουμε πως αναμενόμενα οι διαφορές μεταξύ των τεσσάρων ήταν πολύ μικρές και πως η μεγαλύτερη ισχύς δεν αποτελεί πανάκεια.

Get it on Google Play Download on the App Store