To VW T-Cross φορτίζει ασύρματα το κινητό σας

Το πιο μικρό μοντέλο στην οικογένεια των SUV της VW, το T-Cross προσφέρει πληρότητα από την αρχική του έκδοση και είναι σε θέση να καλύψει πλήρως και σε κάθε επίπεδο το πολύ απαιτητικό αγοραστικό κοινό.

Δείτε ακόμα: Συγκριτικό: VW T-Cross Vs Hyundai Kona

Ο βασικός εξοπλισμός του T-Cross είναι πλούσιος από την αρχική έκδοση Life (από 17.440 ευρώ το 1.0 TSI 95 PS), καθώς προσφέρει όλα τα σύγχρονα στοιχεία ανέσεων, ασφαλείας και συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού. Παράλληλα, το T-Cross προσφέρει υψηλά επίπεδα χρηστικότητας και συνδεσιμότητας με τον έξω κόσμο σε συνδυασμό με ένα ευρύ φάσμα εξατομίκευσης. Οι τέσσερις θύρες USB και η θέση ασύρματης φόρτισης για smartphones που βρίσκεται στη βάση της κεντρικής κονσόλας είναι εκεί για να δίνουν άμεση λύση. Η προβολή και ο χειρισμός εφαρμογών smartphone του AppConnect δίνει την δυνατότητα για εύκολη πλοήγηση μέσω των GoogleMaps, ενώ οι αγαπημένες εφαρμογές είναι έτσι διαθέσιμες σε όλη την διαδρομή.

Δείτε ακόμα: Tι κάνει το Blind Spot Sensor στο VW T-Cross;

Πόσες φορές δεν έχει τύχει να αδειάσει η μπαταρία από το κινητό τηλέφωνο και να μην υπάρχει καλώδιο στο αυτοκίνητο; Σίγουρα σε πολλούς. Η χρήση της ασύρματης φόρτισης είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήσης είναι να τοποθετήσει το πίσω μέρος του κινητού στη βάση της ασύρματης φόρτισης. Πάντα θα πρέπει να αφαιρούνται αντικείμενα που μπορεί να εμποδίζουν τη φόρτιση και ειδικά μεταλλικά. Η λειτουργία της επαγωγικής φόρτισης μπορεί να γίνει μέσω της ένδειξης πολλαπλών λειτουργιών του πολυλειτουργικού τιμονιού ή της οθόνης αφής του ηχοσυστήματος.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή VW T-Cross 1.0 TSI 115 PS

Το T-Cross περιλαμβάνει στάνταρ 6 αερόσακους, σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών και ποδηλάτων, αισθητήρα τυφλού σημείου, ενεργό σύστημα διατήρησης της λωρίδας, κάμερα οπισθοπορείας, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, air condition, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων κ.λπ.

Get it on Google Play Download on the App Store