Ετοιμοπαράδοτα VW Tiguan με σημαντικά οφέλη

Το δημοφιλέστερο SUV της VW, το Tiguan διατίθεται στη χώρα μας με σημαντικά οφέλη μέσω του Online Bonus και την προνομιακή δόση, με το πρόγραμμα Volkswagen MORE for you. Η VW προσφέρει ετοιμοπαράδοτα VW Tiguan 1.5 TSI 150PS ACT EVO DSG7 R-Line με όφελος που φτάνει έως 1.574 ευρώ και με χρηματοδότηση με 3,5% επιτόκιο, 48 μήνες διάρκεια με 4 χρόνια εγγύηση και 4 χρόνια service.

Δείτε ακόμα: VW Polo βενζίνη TSI, ντίζελ TDI ή φυσικό αέριο TGI;

Τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα που πωλούνται κοστίζουν από 33.646 ευρώ, με πάρα πολύ πλούσιο εξοπλισμό ο οποίος περιλαμβάνει τα εξής: 7 αερόσακους, αυτόνομη πέδηση, διατήρηση λωρίδας, υποβοήθηση μεγάλης σκάλας, αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης εμπρός – πίσω, δερμάτινο τιμόνι R-Line και λεβιέ ταχυτήτων, εμπρός προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, 3ζωνικό κλιματισμό, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών, πίνακα οργάνων με οθόνη 10,3 ιντσών, αεροδυναμικά βοηθήματα εξωτερικά, ανοξείδωτα πεντάλ, adaptive cruise control, κ.λπ.

Όσον αφορά τον κινητήρα, ο 1.5 TSI ACT EVO με το σύστημα απενεργοποίησης των δύο κυλίνδρων αποδίδει 150 ίππους και 250 Nm ροπής μεταξύ 1.500-3.500 σ.α.λ. Προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 9,2 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 200 χλμ./ώρα. Η μεικτή κατανάλωση είναι 7,2 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 163 γρ./χλμ. (WLTP).

Δείτε ακόμα: VW Golf 1.5 TSI ή T-Roc 1.0 TSI στα ίδια λεφτά;

Η online απόκτηση ενός Tiguan αλλά και άλλων μοντέλων της VW μπορεί να γίνει με τα παρακάτω 3 απλά βήματα:

1. Μπείτε στην πλατφόρμα Volkswagen Online

Η νέα πλατφόρμα Volkswagen Online προσφέρει τη δυνατότητα να παραγγείλετε το αγαπημένο σας Volkswagen εύκολα και απλά από την άνεση του σπιτιού σας.

2. Επιλέξτε το μοντέλο που επιθυμείτε

Επιλέξτε μέσα από μια πλούσια γκάμα ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων Volkswagen. Επωφεληθείτε από την προνομιακή χρηματοδότηση και το Online Bonus, που φέρνουν το αγαπημένο σας Volkswagen πιο κοντά από ποτέ. Η πλατφόρμα περιέχει συγκεκριμένο αριθμό μοντέλων και εκδόσεων.

3. Κάντε την κράτησή σας και ένας Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Volkswagen θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

Δείτε ακόμα: Καινούργια VW Polo με όφελος έως 2.196 ευρώ

Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και ολοκληρώστε την online κράτηση. O Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Volkswagen θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ολοκληρώσει τη διαδικασία παραγγελίας και παράδοσης του νέου σας Volkswagen.

Get it on Google Play Download on the App Store