Η Opel αποθεώνει τη Black Friday με μεγάλες προσφορές

Η Opel συμμετέχει για πρώτη φορά στη χώρα μας ενεργά στο θεσμό του Black Friday, προσφέροντας ειδικές τιμές σε όλα της τα μοντέλα και ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, με εγγύηση τελικής τιμής!

Συγκεκριμένα, όποιος επιθυμεί να αποκτήσει ένα μοντέλο από την πλήρη γκάμα της Opel θα βρεθεί στην ευχάριστη θέση να απολαύσει πολλαπλά οφέλη. Αρχικά, οι υποψήφιοι αγοραστές θα επωφεληθούν από τις σημαντικές προσφορές που συνοδεύουν όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα της μάρκας. Επιπλέον, και ιδιαίτερα καίριο στο σημερινό τοπίο της αγοράς, η γερμανική εταιρία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης και εγγύηση τελικής τιμής για όλη την γκάμα των μοντέλων της. Με άλλα λόγια, ο αγοραστής ούτε χρειάζεται να παραμείνει σε πολύμηνη λίστα αναμονής, ούτε να βρεθεί αντιμέτωπος με διαφορική τιμή από αυτή που «έκλεισε» το αυτοκίνητο, λόγω αλλαγών στα κόστη από πλευράς εργοστασίου. Εξίσου σημαντικό για την αρμονική συμβίωση με το νέο του Opel, το γεγονός πως ο καταναλωτής έχει την ξεγνοιασιά της 5ετούς εργοστασιακής εγγύησης, ανεξαιρέτως αν μιλάμε για επιβατικό ή επαγγελματικό.

Τα SUV της γκάμας αναμένεται να συγκεντρώσουν μεγάλο ενδιαφέρον, όπως φυσικά και το ολοκαίνουργιο Astra. H διαχρονική αξία του Crossland πλαισιώνεται από το τολμηρό Mokka και το επιβλητικό Grandland, με το πολυβραβευμένο νέο Astra να αποτελεί τον πρωταγωνιστή της γκάμας και το best seller Corsa να ηγείται όλων, σε θέμα πωλήσεων. Πέντε μοντέλα που εκφράζουν απόλυτα τη νέα εποχή Opel, χαρακτηριζόμενα από μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες και κορυφαία τεχνολογία.  Ανάλογων προνομίων χαίρουν και οι επαγγελματίες, που μπορούν να τον ιδανικό συνεργάτη τους ανάμεσα στα Combo CargoVivaro και Movano.

Το Πρόγραμμα Opel Black Friday ισχύει μέχρι και την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου.

Get it on Google Play Download on the App Store