Το φθηνότερο αυτοκίνητο του 2020

Το 2020 σε λίγες μέρες εκπνέει και θα περάσει στην ιστορία ως μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για όλο τον κόσμο, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. Όλοι ευχόμαστε το νέο έτος ο COVID-19 να αποτελέσει παρελθόν και να επανέλθουμε στην καθημερινότητά μας.

Δείτε ακόμα: To υπερ-άνετο αυτοκίνητο των 13.177 ευρώ!

Παρόλες τις δυσκολίες και τα lockdown, η ζωή συνεχίζεται και η ανάπτυξη σε κάθε κλάδο, όπως και σε αυτό της αυτοκινητοβιομηχανίας. Οι εταιρείες δεν σταμάτησαν την εξέλιξη και παρουσίαση νέων μοντέλων, ενώ για την τόνωση της αγοράς υπήρξαν και πολλές ευκαιρίες αγοράς, μέσω σημαντικών προσφορών με σημαντικές μειώσεις τιμών.

Μία από αυτές, είναι και του αυτοκινήτου με τη χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα, τις τελευταίες μέρες του 2020. Πρόκειται για το μοναδικό μοντέλο που πωλείται κάτω από τις 10.000 ευρώ και είναι το Fiat Panda 1.2 Easy. Συγκεκριμένα υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα με 9.990 ευρώ και αποτελούν μια καλή λύση για το κοινό που θέλει ένα οικονομικό και πρακτικό αυτοκίνητο για να κινείται άνετα στην πόλη.

Δείτε ακόμα: Τιμές των νέων Fiat Panda Sport, City Life, City Cross

Στον εξοπλισμό του Fiat Panda 1.2 Easy υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας, όπως είναι 4 αερόσακοι, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα, air condition, ηχοσύστημα με MP3, Bluetooth, USB και AUX, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι κ.λπ. Το εσωτερικό του ιταλικού μίνι με το νεανικό σχεδιασμό είναι καλοφτιαγμένο, με καλή εργονομία, αρκετά ικανοποιητικούς χώρους για τέσσερις επιβάτες, συν 225 λίτρα για τις αποσκευές.

Κινητήρια δύναμη του φθηνότερου Panda είναι το γνωστό παλαίμαχο αλλά αξιόπιστο 4κύλινδρο και 8βάλβιδο 1.200άρι μηχανικό σύνολο μηχανικό σύνολο Fire. Με απόδοση 69 ίππων στις 5.500 σ.α.λ. και ροπή 102 Nm στις 3.000 σ.α.λ. προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 14,8 δλ., τελική ταχύτητα 164 χλμ./ώρα, μεικτή κατανάλωση 4,9 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 110 γρ./χλμ.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Fiat Panda 1.0 70hp Hybrid

Στο δρόμο το Panda κερδίζει τον οδηγό του με την ευελιξία και την ευκολία στους χειρισμούς. Επίσης, η μαλακή ανάρτησή του είναι κατάλληλη για τους γεμάτους ανωμαλίες δρόμους, ενώ παράλληλα προσφέρει καλή σταθερότητα το αμάξωμα. Επιπλέον, η ψηλή θέση οδήγησης και οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες ευνοούν την ορατότητα, ενώ το ελαφρύ τιμόνι και το μικρό μήκος (3.653 χλστ.) κάνουν το παρκάρισμα παιχνίδι.

Get it on Google Play Download on the App Store