Οδοιπορικό στην Άνδρο με 4 νέα μικρομεσαία μοντέλα

Φύγαμε για Άνδρο!

Κάπως έτσι έπεσε η ιδέα για το νέο οδοιπορικό του www.autogreeknews.gr στην Άνδρο, που αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό, πολύ κοντά από την Αθήνα και με υπέροχα τοπία, τα οποία γυρίσαμε από άκρη σε άκρη, υπό την συνοδεία τεσσάρων νέων μικρομεσαίων μοντέλων.

Δείτε ακόμη: Οδοιπορικό με 5 δημοφιλή SUV/Crossover

Άπαξ και η κουβέντα έρθει στο εν Ελλάδι καλοκαίρι, δεν μπορεί να μη γίνει λόγος για κάποιο από τα εκατοντάδες γνωστά νησιά μας. Γηγενείς και ξένοι τουρίστες επιλέγουν τους νησιωτικούς προορισμούς της χώρας μας για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις, οπότε κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να πάμε κόντρα σε ένα τόσο διαχρονικό ρεύμα. Συνοδοιπόροι μας σε αυτό το νέο ταξίδι που κάναμε στην Άνδρο (μετά το πρόσφατο οδοιπορικό στην Π. Επίδαυρο, Μέθανα, Πόρο, Πόρτο Χέλι και Ναύπλιο), τέσσερα νέα μοντέλα. Με αυτά γυρίσαμε όλο σχεδόν το νησί στις 3 μέρες που βρισκόμασταν και πραγματικά δυσκολευτήκαμε πολύ να μπούμε στο καράβι για να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής, έχοντας γεμίσει ευχάριστες εικόνες και αναμνήσεις.

Όσον αφορά τα «μοντέλα» μας, για το Nissan Qashqai δεν χρειάζεται παραπάνω από μια ματιά στους ελληνικούς -και όχι μόνο- δρόμους. Το πιο καλοπουλημένο SUV συνεχίζει την έξοχη εμπορική καριέρα που ξεκίνησε ο προκάτοχος, θέτοντας δυσθεώρητα ψηλά τον πήχη για τον ανταγωνισμό. Το νέο Jeep Compass συγκαταλέγεται στις premium προτάσεις και τα πηγαίνει εξαιρετικά, ενώ αποτελεί ένα από τα πιο γοητευτικά και με έντονη αίγλη μικρομεσαία SUV. Με το υβριδικό ντίζελ Hyundai Tucson 48V 1.6D, η εν λόγω μάρκα καινοτομεί στην κατηγορία, συνδυάζοντας την οικονομία με τα σπορτίφ χαρακτηριστικά. Ο νεότερος της «παρέας» το Skoda Scala ανεβαίνει πολλά σκαλοπάτια στα δημοφιλή μικρομεσαία χάτσμπακ και έχει όλα τα φόντα να σκαρφαλώσει ψηλά.

Πεδίο δοκιμών και εξαγωγής συμπερασμάτων η άσφαλτος, το χώμα και η άμμος της «ωραιοτέρας του κόσμου» κατά τον Ανδρέα Εμπειρίκο. Επιβίβαση στο υπερσύγχρονο Superferry 2 της Golden Star Ferries από την Ραφήνα και φύγαμε για Άνδρο!

Ταξιδέψτε και εσείς μαζί μας στο Γαύριο, στο Μπατσί, στο Κόρθι, στη Χώρα και σε όλα τα τα υπέροχα μέρη της Άνδρου μαζί με τα 4 νέα μικρομεσαία αυτοκίνητα του οδοιπορικού μας, κάνοντας «κλικ» πάνω σε κάθε μοντέλο.

Hyundai Tucson 1.6D 48V Hybrid 136 PS 7 DCT

Jeep Compass 1.4 λτ. MultiAir 170 PS 4×4 Auto

Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140 PS

Skoda Scala 1.0 TSI 116 PS

Get it on Google Play Download on the App Store