Στην Έκθεση του Τόκιο τα Mazda RX-9, Nissan 390Z και η νέα Toyota Supra

Η φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο που θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 28 Οκτωβρίου, θα είναι μια από τις πιο σημαντικές των τελευταίων ετών, αφού εκεί αναμένουμε εκτός των άλλων τις πρεμιέρες 3 super κουπέ μοντέλων, του Mazda RX-9, του Nissan 390Z και της νέας Toyota Supra.

Ειδικά για τη νέα Supra, η πρεμιέρα της στο Τόκιο είναι μια από τις πλέον αναμενόμενες της χρονιάς, αφού το νέο μοντέλο θα επιστρέψει όχι μόνο πιο εντυπωσιακό από ποτέ, αλλά και ως προϊόν συνεργασίας μεταξύ της BMW και της Toyota, από την οποία έχει προκύψει και η νέα γενιά της BMWZ4.

Πολύ σημαντική θα είναι και η πρεμιέρα του νέου super κουπέ με Wankel κινητήρα της Mazda, το οποίο θα ονομαστεί «RX-9» και στο Τόκιο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να παρουσιαστεί σε πρωτότυπη μορφή, ώστε να οδηγηθεί στην παραγωγή το 2019.

Τέλος, και η Nissan αναμένεται να κάνει την έκπληξη στην πιο σημαντική Έκθεση Αυτοκινήτου της πατρίδας της, παρουσιάζοντας τον αντικαταστάτη του 370Z, ο οποίος ως πιο πιθανή ονομασία θα λάβει το «390Ζ». Το νέο μοντέλο αναμένεται να έχει κάποια κοινά στοιχεία στην εμφάνισή του με το Nissan GT-R, αποτελώντας ουσιαστικά τον μικρό του αδερφό.

Διαβάστε ακόμα: 

Αποκαλύφθηκαν οι κινητήρες για BMW Z4 και Toyota Supra 

Toyota και Mazda διευρύνουν τη συνεργασία τους 

Τέλος το Toyota Auris. Επιστρέφει το Corolla!

Get it on Google Play Download on the App Store