Νέα μικρά και μικρομεσαία SUV και Crossover μοντέλα

Πολλά και διάφορα είναι τα νέα SUV και Crossover μοντέλα που έχουν παρουσιάσει οι εταιρείες, κάποια από τα οποία αναμένονται στην χώρα μας από τον ερχόμενο Νοέμβριο, ενώ τα περισσότερα θα διατεθούν μέσα στο 2016. Το νέο Honda HR-V και το Renault Kadjar θα λανσαριστούν τον επόμενο μήνα και προς τα τέλη του 2015 θα δούμε και το νέο Hyundai Tucson. To 2016 αναμένονται τα μοντέλα Audi Q1, Ford Ecosport, Ford Edge, Kia Sportage, VW Tiguan κ.α. Αυτά και άλλα ακόμα νέα SUV-Crossover, σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Audi Q1

Το μελλοντικό μικρό crossover Audi Q1 του οποίου η παραγωγή θα ξεκινήσει στο Ingolstadt το 2016, θα βασιστεί σε αρθρωτή πλατφόρμα ενώ όπως φαίνεται από το επίσημο σκίτσο της γερμανικής φίρμας, δείχνει το πρωτότυπο… Περισσότερα εδώ.

Ford EcoSport

Η Ford αναβαθμίζει το μικρό SUV μοντέλο της EcoSport, το οποίο παράλληλα εφοδιάζει και με το νέο πετρελαιοκινητήρα των 1.5 λίτρων. Εξωτερικά αφαιρέθηκε η ρεζέρβα από την πόρτα του χώρου αποσκευών και αντικαταστάθηκε… Περισσότερα εδώ.

Ford Edge

Η Ford ανακοίνωσε την πρεμιέρα του ευρωπαϊκών προδιαγραφών νέου, μεγάλου SUV Edge στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, καθώς και τα πλάνα της για το λανσάρισμα πέντε ολοκαίνουργιων ή ανανεωμένων SUV… Περισσότερα εδώ.

Honda HR-V

Η Honda παρουσιάζει πλήρως με νέες φωτογραφίες και αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά το νέο μικρό SUV HR-V, το οποίο θα λανσαριστεί στην χώρα μας το Νοέμβριο με τον γνωστό ντίζελ 1.6 i-DTEC 120 PS και με ένα νέο βενζίνης… Περισσότερα εδώ.

Hyundai Tucson

Το νέο Hyundai Tucson αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για τη Hyundai, ενώ είναι σημαντικά αναβαθμισμένο και αρκετά πιο δυναμικό και κομψό σχεδιαστικά από το ix35 που αντικαθιστά. Το μήκους… Περισσότερα εδώ.

Kia Sportage

Στην τέταρτη γενιά του, το νέο Kia Sportage παρουσιάζεται πιο ελκυστικό, σύγχρονο και πλήρες σε κάθε επίπεδο από ποτέ άλλοτε και για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμο και στην πιο σπορτίφ έκδοση GT Line. Το ολοκαίνουργιο Kia… Περισσότερα εδώ.

Renault Kadjar

Η Renault παρουσιάζει τη νέα και πιο ανταγωνιστική από ποτέ πρότασή της στη δημοφιλή κατηγορία των μικρομεσαίων SUV, το Kadjar. Το μήκους 4,45 μ., πλάτους 1,84 μ. και ύψους 1,6 μ. αμάξωμά του είναι μακρύτερο από εκείνο του… Περισσότερα εδώ.

SEAT Leon Cross Sport

H SEAT παρουσιάζει μια νέα προοπτική ενός σπορ αυτοκινήτου, το πρωτότυπο Leon Cross Sport, που προσφέρει τις επιδόσεις ενός μικρομεσαίου σπορ μοντέλου με τύπου κουπέ 2θυρο αμάξωμα, αυξημένη απόσταση του αμαξώματος… Περισσότερα εδώ.

Νέα Skoda SUV

Η Skoda θα διευρύνει σημαντικά την γκάμα των SUV-Crossover μοντέλων της μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, αφού στα πλάνα της περιλαμβάνονται ένα νέο μικρό SUV, ο αντικαταστάτης του Yeti και ένα μεγαλύτερο με 7 θέσεις… Περισσότερα εδώ.

Suzuki Ignis

Η Suzuki ανακοίνωσε τα νέα της μοντέλα που θα κάνουν πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, μεταξύ των οποίων περισσότερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το ολοκαίνουργιο Ignis. Έτσι μαζί με το νέο Baleno επαναφέρει στο προσκήνιο… Περισσότερα εδώ.

Toyota C-HR

Παγκόσμια πρεμιέρα έκανε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το εντυπωσιακό σχεδιαστικά και άκρως δυναμικό 5θυρο SUV Toyota C-HR Concept, το οποίο έρχεται πιο κοντά στην παραγωγή σε σχέση με το αρχικό… Περισσότερα εδώ.

Volkswagen Taigun

Πιο κοντά στην παραγωγή (πιθανώς το 2016) από ποτέ άλλοτε έχει έρθει το μικρό SUV Volkswagen Taigun, που παρουσιάστηκε στη νεότερη εκδοχή του με ανασχεδιασμένο το πίσω τμήμα του αμαξώματος, όπου προστέθηκε εξωτερικά… Περισσότερα εδώ.

Volkswagen Tiguan

Η Volkswagen αποκαλύπτει πλήρως το νέο δημοφιλές μικρομεσαίο SUV μοντέλο της, το δεύτερης γενιάς Tiguan, το οποίο παρουσιάζεται πλήρως εκσυγχρονισμένο, με υψηλή τεχνολογία και για πρώτη φορά σε plug-in hybrid έκδοση… Περισσότερα εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store