Η Ford Mustang αποκτά ηλεκτρική crossover έκδοση!

59

Η ηλεκτροποίηση και τα crossover έχουν βαλθεί να μην αφήσουν τίποτα «όρθιο» -εμπορικά μιλώντας, πάντα. Εξ ου και η νέα έκδοση της Mustang, σε ηλεκτρική και crossover εκτέλεση!

Δείτε ακόμα: Η Ford θέλει να επαναφέρει το Capri

Η φημολογία γύρω από το μοντέλο ήταν έντονη, με αρκετούς να αναφέρουν πως θα επρόκειτο για παραδοσιακό κουπέ, αλλά σε ηλεκτρική μορφή. Τελικά, όμως, οι πολλοί δικαιώθηκαν. Η Mustang Mach-E είναι ένα πεντάθυρο crossover, που θα μοιάζει αρκετά στην ψηφιακή απεικόνιση του Mach-E Forum.com της φωτογραφίας. Οι Αμερικανοί το μόνο που έχουν ανακοινώσει είναι το όνομα του μοντέλου και η ημερομηνία παρουσίασης, που τοποθετείται στα ξημερώματα της Δευτέρας για εμάς. Από εμφανισιακής άποψης το μόνο που έχουμε είναι κατασκοπευτικές φωτογραφίες και renderings, βασισμένα σε αυτές.

Διαβάστε επίσης: Πουλάει τη Ford Mustang GT για να αγοράσει van!

Στον τεχνικό τομέα τώρα, οι υπεύθυνοι του «Μπλε Οβάλ» έχουν δηλώσει λιτά πως η αυτονομία θα ξεπερνά τα 300 χιλιόμετρα. Το CNET.com «αλίευσε» από ευρωπαϊκό ιστότοπο τα επίσημα στοιχεία αυτονομίας, που την τοποθετούν στα 370 χιλιόμετρα μάξιμουμ. Για την ισχύ της Mach-E δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, ωστόσο αν λάβουμε υπόψη πως ο ανταγωνισμός (Tesla Model X, Audi e-tron, Mercedes EQC) βρίσκεται στην περιοχή των 400 ίππων και άνω, θα πρέπει να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο για την ηλεκτρική Mustang. Υπομονή δυο μέρες ακόμα.