Η Lamborghini Urus δεν αντέχει το κρύο

Είναι γνωστό τοις πάσι πως τα SUV -ιδιαίτερα τα πολυτελή- δεν αισθάνονται ιδιαίτερα άνετα σε δυσμενείς συνθήκες. Όχι ότι δεν διαθέτουν εκτός δρόμου δυνατότητες, όπως αποδεικνύουν οι φίλοι Ρώσοι στο εντυπωσιακό video, αλλά γενικότερα προσανατολίζονται σε άλλο είδος μετακίνησης. Για την ακρίβεια σε ασφάλτινα ή ελαφρώς χωμάτινα τερέν, με έμφαση στις επιδόσεις, την δυναμική συμπεριφορά και την άνεση. Μια Lamborghini Urus στον Καναδά, επαληθεύει του λόγου το αληθές.

Δείτε ακόμα: Δες τη Lamborghini Urus να κάνει το 0-100 σε 2,93 δλ! (+video)

Η περιπέτεια ενός Βορειοαμερικανού λάτρη των «Ταύρων» ξεκίνησε σχεδόν αμέσως μετά την αγορά του SUV από την Sant’Agata. Η Urus αρχικά εμφάνισε ένα ιδιότυπο πρόβλημα, με την μορφή της…ορθογραφίας. Συγκεκριμένα, στο μενού του συστήματος πολυμέσων το όνομα της ιταλικής εταιρίας αναγράφονταν με «n» αντί για «m», μετατρεπόμενη σε «Lanborghini». Το ίδιο συνέβαινε και με το «your», το οποίο ήταν «yout». Ο Καναδός επισκέφθηκε την τοπική αντιπροσωπεία για να εξερευνήσει τις επιλογές του, όπου τον ενημέρωσαν πως το πρόβλημα επιλύεται με μια απλή αναβάθμιση λογισμικού. Κάπου εκεί άρχισαν τα «ωραία».

Η ανωτέρω «επισκευή» όχι μόνο δεν έλυσε τις προϋπάρχουσες ανορθογραφίες, αλλά δημιούργησε και νέες. Και δεν αναφερόμαστε σε λάθη γραπτού λόγου, αλλά για ηλεκτρονικά ζητήματα που επηρέασαν την λειτουργία του αυτοκινήτου. Η λειτουργία Apple CarPlay έπαψε να λειτουργεί, όπως και τα πίσω φώτα με την πόρτα του πορτμπαγκάζ! Επιπλέον οι προειδοποιητικές λυχνίες στον πίνακα οργάνων ανάβουν δίχως λόγο, ενώ υπάρχει πρόβλημα και με την συνδεσιμότητα του Bluetooth και του WiFi.

Διαβάστε επίσης: «Εμφύλιος» μεταξύ Lamborghini Urus και Huracan (+video)

Όταν ο ιδιοκτήτης του ιταλικού υπερ-SUV επισκέφθηκε εκ νέου την αντιπροσωπεία, έλαβε την απίθανη απάντηση πως τα ηλεκτρονικά της Urus (η μητρική πλακέτα του συστήματος πολυμέσων, για την ακρίβεια) επηρεάζονται από τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην καναδική επικράτεια και εμφανίζουν δυσλειτουργίες!

Get it on Google Play Download on the App Store