Θα αγοράζατε ένα νέο VW Scirocco;

 

Με την εμφάνιση της 8ης γενιάς του VW Golf έχουν οργιάσει οι φήμες για διάφορα μοντέλα, που θα μπορούσαν να βασιστούν στο πάτωμά του. Είδαμε τα Corrado και Golf Cross. Τώρα ήρθε η σειρά του Scirocco.

Δείτε ακόμα: VW Scirocco 750 ίππων σχεδόν διαλύει το DSG του (+video)

Το κουπέ της VW αποτέλεσε ένα από τα πιο εμπορικά μοντέλα του Group, στην δεύτερη γενιά του που ντεμπούταρε το 2008. Οι πωλήσεις παρουσίασαν σταδιακή μείωση από το 2014 μέχρι το 2018, όταν και σταμάτησε η παραγωγή του, υποκύπτοντας στις τάσεις της αγοράς που ευνοούν τα SUV/crossover αντί των παραδοσιακών κουπέ. Πλάνα για αντικατάσταση δεν υφίστανται ξεκάθαρα, αλλά οι Γερμανοί δεν έχουν αποκλείσει οριστικά το ενδεχόμενο παρουσίασης διαδόχου. Μέχρι και αν συμβεί αυτό, την δουλειά κάνουν οι ψηφιακές απεικονίσεις.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένο VW Scirocco R «ανοίγει» με Audi R8 (+video)

Τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα του νέου Golf είναι «ταμάμ» για το δυναμικό αμάξωμα του Scirocco, όπως και η υβριδική έκδοση GTE. Σύμφωνη με τις επιταγές της εποχής και με 245 ίππους, θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης για το 2.0 TSI των 200 ίππων και τη μεταγενέστερη έκδοση GTS. Φυσικά στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τόσο τα Golf GTI, όσο και το R, με το τελευταίο να μπορεί άνετα να μπει στα «παπούτσια» του απερχόμενου Scirocco R. Ευσεβείς πόθοι; Ενδεχομένως. Θα σας οδηγούσε σε μια αντιπροσωπεία της VW ένα νέο Scirocco, όμως;

Get it on Google Play Download on the App Store