Εκπληκτική καταπράσινη BMW M2 με carbon bodykit

Η IND Distribution χτίζει πάνω στη BMW M2 ένα πραγματικά εντυπωσιακό αυτοκίνητο για χρήση σε δρόμο ή πίστα, προσφέροντάς της παράλληλα και πολλά τμήματα από την κορυφαία BMW M4 GTS, όπως τη νέα carbon οροφή, αλλά και το εμπρόσθιο σπόιλερ, που συνδυάζεται με πλαϊνές carbon «ποδιές» της 3D Design και επίσης carbon διαχύτη.


 

Από τη BMW M4 GTS προέρχονται τα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών, ενώ στο εμπρόσθιο τμήμα ξεχωρίζουν οι νέοι εμπρόσθιοι προβολείς ομίχλης από την BMW Motorsport, που έχουν τοποθετηθεί στο κέντρο του προφυλακτήρα μέσα σε carbon πλαίσια. Από την αγωνιστική BMW M235 έχει δανειστεί το πίσω μέρος (carbon αεροτομή και καπό).

Οι επεμβάσεις της IND Distribution ολοκληρώνονται με τις μαύρες χρωμιωμένες εμπρός γρίλιες, πλαϊνούς αεραγωγούς και λογότυπο «M2» στον πίσω προφυλακτήρα της μικρότερης BMW M.

Στο εσωτερικό, έχουν αλλαχθεί πολλά τμήματα με αυτά των original BMW M Performance και BMW Motorsports, μεταξύ των οποίων τα σπορ carbon καθίσματα, ενώ έχει τοποθετηθεί και αγωνιστικό roll bar σε πράσινο χρώμα. Από την M4 GTS προέρχεται το τιμόνι, που κρύβει από πίσω του νέα paddles σε πράσινο χρώμα. Στο ίδιο χρώμα έχουν βαφτεί και όλες οι μπλε λεπτομέρειες στο εσωτερικό.

Εκτός τώρα από την εμφάνιση και το εσωτερικό, η IND Distribution τοποθετεί μια νέα ρυθμιζόμενη (σε τρία σημεία) ανάρτηση της KW, που συνδυάζεται με ζάντες 19 ιντσών της BBS και Michelin Pilot Sport Cup 2 ελαστικά μεγέθους 265/30, ώστε να προσφέρει ακόμη πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.

Πλήρως αλλαγμένη είναι και η εξάτμιση από την Eisenmann, ενώ υπάρχει και νέα εισαγωγή της Eventuri. Το 3λιτρο TwinPower Turbo μοτέρ έχει επίσης αναβαθμίσει την ισχύ του με το νέο πρόγραμμα της ESS Tuning. Η τελική πινελιά αναβάθμισης αφορά στα φρένα Brembo GT.

Διάφορα νέα: 

Ο Oettinger εκτοξεύει την απόδοση του VW Golf στα 500 άλογα 

Αυτή η BMW M3 GT2 S Hurricane βγήκε από τα όνειρά μας! (+video) 

Volkswagen Tiguan με πρόγραμμα στους 290 ίππους


Get it on Google Play Download on the App Store