Αυτή είναι η Maybach «του φτωχού» (+video)

Οι Maybach αποτελούν την αφρόκρεμα της Mercedes-Benz. Άκρατη πολυτέλεια, ασύγκριτο status, πληθωρικός εξοπλισμός, κατασκευή από τα ποιοτικότερα υλικά που μπορεί να βρει κανείς. Και φυσικά, το ανάλογο αντίτιμο. Η Hofele Design αναλαμβάνει να κατεβάσει τον τιμολογιακό πήχη, ανεβάζοντας συμβατικές Mercedes στο επίπεδο των Maybach.

Δείτε ακόμα: Πώς θα σας φαινόταν μια σεντάν Mercedes G-Class;

Η βασική επιλογή, είναι η GLE. HGLE, όπως την αποκαλεί ο Γερμανός βελτιωτής. Η συγκεκριμένη σειρά μοντέλων, ονομάζεται Ultimate. Κάτι που σημαίνει πως στην Hofele μόνο ταπεινόφρονες δεν είναι για τα αυτοκίνητα που ετοιμάζουν. Η GLE χρησιμοποιείται ως βάση και μετά αρχίζει η «Maybach-οποίηση». Ο συνδυασμός μαύρου-χρυσού χρώματος (Obsidian Black και Tiffany Gold οι ονομασίες τους) παραπέμπει ευθέως στο σήμα-κατατεθέν των υπερπολυτελών Mercedes, με τις 23άρες «Turbine» ζάντες, την χρωμιωμένη μάσκα και το σήμα της Hofele να ολοκληρώνουν το οπτικό πακέτο.

Διαβάστε επίσης: Πόσο κάνει μια Brabus 800 – Mercedes-AMG GT 63;

Στο εσωτερικό, παντού υπάρχει δέρμα Nappa και επενδύσεις Alcantara. O εξοπλισμός περιλαμβάνει μέχρι καθίσματα με μασάζ εμπρός – πίσω και οθόνες στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων, στις οποίες οι πίσω μπορούν να απολαύσουν ταινίες και σειρές ακόμα και online, καθότι η σύνδεση με το internet δεν θα μπορούσε να λείπει. Οι λεπτομέρειες δεν αφήνουν παραπονεμένο ούτε τον χώρο αποσκευών, όπου συναντάμε συνδυασμό χρυσαφί χρώμα στις ράγες και gloss black στο ενδιάμεσο.

Δείτε ακόμα: Αυτή η Mercedes X-Class είναι η «Maybach των αγροτικών»

Οι Γερμανοί προσφέρουν το πακέτο αναβάθμισης σε όλη την γκάμα της GLE, που ξεκινάει από την 300d και φτάνει μέχρι την GLE63. Η φθηνότερη Maybach στη χώρα μας, είναι η S560 των 225.000 ευρώ. Η GLE300d τιμάται στις 93.850 ευρώ, δηλαδή κάτω από τα μισά σε σχέση με την βασική Maybach. Η Hofele Design δεν ανακοινώνει πόσο κοστίζουν οι παρεμβάσεις τους, όμως σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι πιο οικονομικό από την κορωνίδα των S-Class.

Get it on Google Play Download on the App Store