Πόσα δίνατε για αυτό το Mazda MX-5 Cobra;

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια αναθέρμανση με mainstream αυτοκίνητα, που θέλουν να μοιάσουν σε κάτι άλλο. Είδαμε τα Toyota RAV4 και Prius με επιρροές από Lamborghini Urus και Ferrari FF αντίστοιχα, αλλά και το rendering μιας μίξης Mazda MX-5 με Porsche 935. Σήμερα θα δούμε μια πραγματική «πλαστική» Miata, που φέρνει σε ένα ιστορικό αυτοκίνητο των 60’s.

Δείτε ακόμα: Δημοπρατείται το Land Rover Defender του James Bond!

Μια γιαπωνέζικη εταιρία, ονόματι Pitcrew Racing, προσφέρει ένα κιτ μετατροπής Miata 1ης γενιάς σε βρετανικά roadster της δεκαετίας του 60. Οι Ιάπωνες υποστηρίζουν πως σκοπός είναι να μοιάσει το Miata MK1 στα MGB, Triumph Sprite και Lotus Elite, όμως η αλήθεια είναι πως περισσότερο σε AC Cobra παραπέμπει. Και πάλι, έγκυροι είναι (βρετανικό roadster των 60’s, η Shelby Cobra ήταν μετατροπή). Ολόκληρο το εμπρός μέρος έχει αλλαχτεί, με τα αναδιπλούμενα φωτιστικά σώματα να δίνουν τη θέση τους σε σταθερά, τα επίσης στρογγυλά φλας από κάτω να συνοδεύουν και την ρετρό μάσκα να ολοκληρώνει το καλοφτιαγμένο πακέτο.

Στο πίσω μέρος, ειδοποιός διαφορά είναι τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και στο συγκεκριμένο, η έλλειψη προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό συναντάμε δέρμα, ενώ νέα είναι και η εξωτερική βαφή.

Διαβάστε επίσης: «Top Gun» VW Scirocco GT του 1979 με 34.073 χλμ.

Η μετατροπή κοστίζει περί τις 3.000 δολάρια (2.779 ευρώ) και ολόκληρο το…Lotus MX-5 (ή Mazda Cobra, αν προτιμάτε) πωλείται για 8.500 δολάρια (7.875 ευρώ). Εσείς πόσα δίνατε για αυτό;

Get it on Google Play Download on the App Store