Το πρώτο Nissan GT-R παντός εδάφους (+video)

Κατά πολλούς, το Nissan GT-R είναι το πιο all around υπεραυτοκίνητο στον πλανήτη. Προσφέρει χώρους για 4 επιβάτες (άλλο που οι πίσω πρέπει να έχουν ύψος 1,50 για να χωρέσουν άνετα) και τις αποσκευές τους, δεν κολλάει σε καιρικές δυσχέρειες λόγω υπερεξελιγμένης τετρακίνησης, προφανώς είναι «βολίδα» σε ευθεία και «τρένο» σε στροφές, ενώ προσφέρει και ασυναγώνιστο –για την κατηγορία- value/throttle for money. Εκτός δρόμου, όμως, δεν πάει. Ούτε έχει την ανάλογη εμφάνιση. Σε μια εποχή που όλοι θέλουν crossover και SUV, «τέτοιες παραλείψεις» πρέπει να διορθώνονται.

Δείτε ακόμα: Η Toyota Supra σε κατάσταση WRC! (+video)

Η Classic Youngtimers Consultancy αναλαμβάνει να μετατρέψει τον «Godzilla» σε «κατσίκι», επεμβαίνοντας στην ανάρτηση, τους τροχούς, το πλαίσιο και το αμάξωμα του ιαπωνικού supercar. Η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 12 εκατοστά, τα ελαστικά είναι μικτής χρήσης και με μεγαλύτερο προφίλ, εμπρός και πίσω υπάρχουν προστατευτικές ποδιές, στα φτερά φιλοξενούνται προσθήκες, στη σχάρα οροφής μια κανονική ρεζέρβα και συστοιχία LED, ενώ ο εμπρός προφυλακτήρας διαθέτει δυο ευμεγέθη, κίτρινα προβόλια ομίχλης. Το χρώμα δε, είναι παραλλαγής.

Διαβάστε επίσης: Μια Porsche 911 για τη Σιβηρία (+video)

Κάτω από το καπό, ο 3.8 twinturbo V6 αποδίδει «πάνω από 600 ίππους» και επιταχύνει το χωμάτινο GT-R στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 2,9 δλ. Ο Offroad Godzilla 2.0 πωλείται, έναντι 95.000 ευρώ! Τιμή διόλου λογική για βελτιωμένο GT-R, μοναδικό στο είδος του, που μπορεί να κινηθεί πέρα από την άσφαλτο.

Δείτε ακόμα: Ο «Godzilla» του 1 εκατ. στην πίστα! (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store