Νέες εκδόσεις Mercedes G-Class σε τιμές… upperclass

Η Mercedes ανακοίνωσε το λανσάρισμα δύο νέων εκδόσεων του θρυλικού εκτός δρόμου μοντέλου της G‑Class, το οποίο από το 1979 έχει διατηρήσει τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του. Πρόκειται για τις designo manufaktur Edition και Exclusive Edition, με μοναδικά στοιχεία στο αμάξωμα και στο εσωτερικό τους.

Η νέα “designo manufaktur” Edition είναι διαθέσιμη για τις Mercedes‑Benz G 350 d και G 500. Αμφότερες διαθέτουν εξωτερικά διάφορα στοιχεία σε μαύρο χρώμα, ενώ συνδυάζονται με τρία χρώματα αμαξώματος (κόκκινο, λευκό και μαύρο). Μαύρες είναι και οι 5 ακτινών ζάντες αλουμινίου AMG με ελαστικά 275/55 R 19. Στο εσωτερικό της G-Class designo manufaktu Edition ξεχωρίζει το μαύρο δερμάτινο σαλόνι με τις κόκκινες ραφές, το AMG Performance τιμόνι με τη διχρωμία κόκκινο – μαύρο και οι κόκκινες ζώνες ασφαλείας.

Οι τιμές για τις ειδικές αυτές εκδόσεις είναι πολύ υψηλές, αφού στη Γερμανία, η G 350 d designo manufaktur Edition κοστίζει 109.878 ευρώ και η G 500 designo manufaktur Edition κοστίζει 121.683 ευρώ.

Ακόμα περισσότερη πολυτέλεια και σπορ εικόνα διαθέτουν οι G 63 AMG Exclusive Edition (από 163.125 ευρώ) και η G 65 Exclusive Edition (287.658 ευρώ). Εξωτερικά τη δυναμική τους εικόνα ενισχύουν η ανοξείδωτη ποδιά στον εμπρός προφυλακτήρα, οι ταινίες AMG στα πλαϊνά, το κάλυμμα της ρεζέρβας στο χρώμα του αμαξώματος και οι ζάντες των 21 ιντσών με ελαστικά 295/40.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το δίχρωμο δερμάτινο σαλόνι με τα AMG σπορ καθίσματα, τα οποία διαθέτουν και κλιματισμό (τα εμπρός).

Διαβάστε ακόμα:

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το πρώτο pick-up της Mercedes;

Δοκιμή Mercedes GLC Coupe 250 4MATIC

Η βελτιωμένη Mercedes G-Class της Brabus είναι ασταμάτητη!

Get it on Google Play Download on the App Store