Γενέθλια σήματα και χρώματα για τις BMW M

Στις 24 Μαρτίου του 2022 θα συμπληρωθούν 50 χρόνια από την πρώτη φορά που τοποθετήθηκε το γράμμα «M» σε μοντέλο της BMW. Οι Βαυαροί δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τότε, όμως, οπότε ξεκίνησαν να γιορτάζουν από τώρα.

Όλα τα μοντέλα της M γκάμας (Μ3, Μ4, Μ5, Μ6, Χ3 Μ, Χ4 Μ, Χ5 Μ, Χ6 Μ), αλλά και γενικότερα όσα φέρουν το θρυλικό γράμμα στην ονομασία τους (M240i xDrive και X7 M50i xDrive για παράδειγμα) θα διατίθενται με ειδικά σήματα, όπου ο έλικας της BMW περιβάλλεται από τα τρία χρώματα του M GmbH. Μοναδική προϋπόθεση η ημερομηνία παραγωγής, που θα πρέπει να είναι από τον ερχόμενο Μάρτη και μετά. Κάτι που δεν θα είναι πολύ δύσκολο, ακόμα και τώρα να παραγγείλει κανείς τη «Μπέμπα» της αρεσκείας του, δεδομένων των καθυστερήσεων στις παραδόσεις που πλήττουν το σύνολο της αυτοκινητοβιομηχανίας λόγω της έλλειψης μικροτσίπ.

Πέρα από τα σήματα, η BMW λανσάρει μια σειρά αποκλειστικών χρωμάτων για τις M, με «ιστορική σημασία». Συνολικά 50 νέες αποχρώσεις θα είναι διαθέσιμες για τα μοντέλα M και M Sport Package, μεταξύ των οποίων οι Dakar Yellow, Fire Orange ( σαν αυτό της M3 E92 GTS), Daytona Violet (μωβ), Macao Blue, Imola Red, και Frozen Marina Bay Blue.

Οι Γερμανοί έχουν μεγάλα πράγματα καθ’ οδόν για τις δημιουργίες του M Division, αρχής γενομένης από την επαναφορά τριών ακόμα θρυλικών γραμμάτων. Η M4 θα σημάνει το comeback των εκδόσεων CSL, ενώ στο εγγύς μέλλον περιμένουμε την επόμενη M5 (το λιγότερο στα 750 άλογα) και την X8 M, με την τελευταία να κάνει προ ολίγων ημερών την πρώτη της εμφάνιση ως Concept XM.

Get it on Google Play Download on the App Store