Νέο κρούσμα αγοράς Lambo με επίδομα κορωνοϊού!

Οι επιδοτήσεις για ενίσχυση των επιχειρήσεων ελέω κορωνοϊού φαίνεται πως εξελίσσονται σε προσοδοφόρο πατέντα αγοράς Lamborghini στις Η.Π.Α., καθώς σημειώθηκε δεύτερο κρούσμα μετά από αυτό της Huracan, που ήρθε στη δημοσιότητα λίγες μέρες πριν.

Δείτε ακόμα: Οδηγός Lambo: «Έτρεχα για να κάνω τεστ κορωνοϊού»

Ένας 29χρονος από το Τέξας κατάφερε να αποσπάσει 1,6 εκατομμύρια δολάρια σε επίδομα COVID-19, χρησιμοποιώντας την ίδια τακτική με τον 26χρονο από τη Φλόριντα. Κατέθεσε μια σειρά από πλαστά έγγραφα και αιτήσεις, που αφορούσαν βοήθεια επιχειρήσεων από το κράτος λόγω πανδημίας. Σε σχέση με τον «συνάδελφο» αποδείχθηκε πιο εγκρατής, μένοντας λίγο πάνω από τα 1,5 εκατ. (κοντά στα 4 έφτασε ο κατηγορούμενος από τη Φλόριντα). Η εγκράτεια, ωστόσο, πήγε περίπατο όταν ήρθε η ώρα να τα ξοδέψει.

Διαβάστε επίσης: Πώς κρατιέται Lamborghini Huracan με 303.000 χλμ.;

Οι Lamborghini εξελίσσονται σε φετίχ των απατεώνων. Αντί για Huracan, ο συγκεκριμένος πήγε με το ρεύμα των SUVs και επέλεξε την Urus. Ο λογαριασμός του ήρθε αρκετά χαμηλότερα, κοντά στις 100.000 λιγότερα σε σχέση με το πρώτο κρούσμα (318.000 δολάρια κόστισε η Huracan, στις 222.000 έφτασε η Urus). Εννοείται πως ούτε εδώ έλειψαν τα ακριβά ρολόγια και ρούχα, ενώ αγόρασε και δεύτερο αυτοκίνητο με τη μορφή του Ford F-350.

Δείτε ακόμα: «Οργώνει» στις πωλήσεις η Lamborghini Urus

Όπως και στην πρώτη περίπτωση πάντως, η παρανομία αποκαλύφθηκε χάρις στο «μαρκάρισμα» των χρημάτων. Τη στιγμή που τα επιδοτούμενα κονδύλια χρησιμοποιήθηκαν για διαφορετικούς σκοπούς από τους ενδεδειγμένους, χτύπησε συναγερμός στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του οικονομικές υπηρεσίες των Η.Π.Α. Εκτός των αγορών, η ανακοίνωση του εκεί Υπουργείου Δικαιοσύνης αναφέρει πως ο δράστης χρησιμοποίησε μέρος του ποσού της επιδότησης για κτηματομεσιτικές συναλλαγές.

 

Get it on Google Play Download on the App Store