Πήρε φωτιά το πρώτο νέο Genesis G80 (+video)

Η παρουσίαση του Genesis G80 συνοδεύτηκε από διθυραμβικά σχόλια, ειδικά στους τομείς της εμφάνισης και της τεχνολογίας. Η προσγείωση στην πραγματικότητα, ωστόσο, ήταν ο ορισμός της ανώμαλης, καθότι το πρώτο που πωλήθηκε τυλίχτηκε στις φλόγες!

Δείτε ακόμα: Πόσο κάνει το πολυτελές Genesis G80;

Μια 54χρονη οδηγούσε το νεοαποκτηθέν και νεοπαρουσιασθέν κορεατικό μεγαλομεσαίο στον αυτοκινητόδρομο Namhae Expressway, στην Κορέα. Ξαφνικά, είδε φλόγες να ξεπηδούν κάτω από το καπό. Αμέσως έκανε στην άκρη, πριν τη σήραγγα Changwon 2. Και αναφέρεται το σημείο που σταμάτησε, γιατί αν είχε συμβεί μέσα στο τούνελ τα πράγματα θα ήταν σαφώς πιο δύσκολα. Οι κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας εντόπισαν αμέσως το φλεγόμενο Genesis, με την πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο και το όλο συμβάν να λαμβάνει τέλος μέσα σε 7 λεπτά.

Όπως ανέφερε η γυναίκα σε πυροσβεστική και αστυνομία, δεν παρατήρησε καπνό πριν να δει τις φλόγες να ξεπηδούν από το μηχανοστάσιο. Επίσης, δεν άκουσε κάποιον θόρυβο που να υποδηλώνει έκρηξη. Αυτό που ανέφερε, ήταν πως είδε χαρτόνια και σακούλες στη λωρίδα της. Λόγω κίνησης, δεν μπόρεσε να τα αποφύγει. Οπότε, ένα ρεαλιστικό σενάριο θα μπορούσε να λέει πως το G80 «έπιασε» τα σκουπίδια από κάτω, αυτά πήραν φωτιά από τη θερμότητα των μηχανικών μερών, η πυρκαγιά εξαπλώθηκε και κατέστρεψε σχεδόν ολοκληρωτικά το εμπρός μέρος του ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα είναι το πολυαναμενόμενο Hyundai Kona N

Αναμενόμενα, η Hyundai ανακοίνωσε πως διεξάγει έρευνα για τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς, ενώ αναμένεται να εκδοθεί πρόγραμμα ανάκλησης εάν διαπιστωθεί πως πρόκειται για αστοχία υλικού ή κατασκευαστικό σφάλμα.

Get it on Google Play Download on the App Store