Μεθυσμένη οδηγούσε ανάποδα για 11 χιλιόμετρα!

Φανταστείτε να οδηγείτε στην εθνική οδό και από μακριά, ή ακόμα χειρότερα ξαφνικά να δείτε ένα αυτοκίνητο να έρχεται ανάποδα κατά πάνω σας! Τέτοια φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί και στους δρόμους της χώρας μας και κάθε φορά μένουμε με την απορία, πως γίνεται ο οδηγός να μην έχει καταλάβει γρήγορα το λάθος του. Ίσως μάλλον να νομίζει ότι αυτός πάει σωστά και οι υπόλοιποι… άσχετοι πάνε λάθος.

Δείτε ακόμα: Νέο ελληνικό hypercar 3.000 ίππων ονόματι Apeiron!

Μια νοσοκόμα από τη Μ. Βρετανία οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ανάποδα σε εθνική οδό για 11 ολόκληρα χιλιόμετρα και μάλιστα στη γρήγορη λωρίδα κυκλοφορίας. Το καλό τουλάχιστον της υπόθεσης είναι ότι δεν υπήρξε σύγκρουση και οι άλλοι οδηγοί γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια. Όπως αναφέρεται στο βίντεο, πέρασε τρεις διασταυρώσεις πριν τελικά κάνει αναστροφή.

Δείτε ακόμα: Toyota Supra 1.240 HP 300αρίζει για ζέσταμα (+video)

Η Emma Marshal Davies παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι ήπιε κρασί πριν πιάσει το τιμόνι του VW Polo που οδηγούσε και βγει στον αυτοκινητόδρομο M4. Η νοσοκόμα ομολόγησε ένοχη και δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς, αφού το αλκοτέστ έδειξε διπλάσια συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα της, από τα επιτρεπτά όρια. Καταδικάστηκε σε 12 μήνες κοινωφελούς υπηρεσίας και έλαβε πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Δείτε ακόμα: Γνωρίζετε το Toyota Corolla 1.5 Turbo;

Get it on Google Play Download on the App Store