Πιο κοντά στην παραγωγή το νέο Hummer (+video)

Το θηριώδες εκτός δρόμου όχημα Hummer επιστρέφει ως GMC Hummer EV και πλέον δεν θα είναι ένα βενζινοβόρο όχημα, αλλά ένα αθόρυβο pickup με μηδενικούς ρύπους. Η απόδοσή του είναι άκρως εντυπωσιακή, αφού το νέο Hummer θα έχει ισχύ έως 1.000 ίππωνροπή έως 15.590 Nm (!). Επίσης θα επιταχύνει από 0-60 μ.α.ω. (0-96 χλμ./ώρα) σε μόλις 3 δευτερόλεπτα.

Δείτε ακόμη: Honda Civic «τσαμπουκαλεύεται» σε Hummer (+video)

Κανονικά θα είχε ήδη παρουσιαστεί, καθώς το ντεμπούτο του ήταν προγραμματισμένο για τις 20 Μαΐου. Όπως καταλαβαίνουμε, η επέλαση του κορωνοϊού δεν άφησε το οργανόγραμμα της GM να εξελιχθεί ως ήθελε, οπότε θα πρέπει να αρκεστούμε στο teaser video και τα πλάνα από την γραμμή παραγωγής. Τουλάχιστον μέχρι το φθινόπωρο του 21, όταν θα λανσαριστεί επίσημα – αν δεν μεσολαβήσει κάποιο κοσμοϊστορικό γεγονός πάλι. Από τα λίγα που βλέπουμε, το νέο Hummer δεν θυμίζει σε πολλά τον κτηνώδη προκάτοχο, πέραν φυσικά του επιβλητικού παραστήματος.

Διαβάστε επίσης: Το Suzuki Jimny «βομβάρδισε» το Hummer! (+video)

Βάσει ενός πολύ ρεαλιστικού rendering πάντως, το ηλεκτρικό pick up θα συγκαταλέγεται στα πιο «νταβραντισμένα» της κατηγορίας. Εκτός των Ford Super Duty, Chevrolet Silverado και RAM, το GMC στοχεύει πρωτίστως στο Cybertruck της Tesla. Συν τις άλλοις, άρεσε τόσο πολύ στη Honda ώστε οδήγησε στη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Ιαπώνων και Αμερικανών, για την από κοινού εξέλιξη ηλεκτρικών! Κι από ό,τι φαίνεται, αρέσει και στον LeBron James.

Get it on Google Play Download on the App Store